Meghan Markle maakt uitzondering op zwangerschapsverlof voor een speciaal bezoek aan het New Zealand House in Londen

De hertogin verraste iedereen met haar onaangekondigde bezoek aan het consulaat van het land in de Britse hoofdstad.

Clothing, Street fashion, Fashion, Dress, Footwear, Fashion model, Coat, Formal wear, Little black dress, Automotive design,
Getty Images

Gister werden Kate Middleton en Koningin Elizabeth voor het eerst sinds zeven jaar weer samen gezien tijdens de opening van het Bush House in het King's College Londen. Vlak na deze gebeurtenis maakte Meghan Markle een verrassende verschijning. De hertogin was nog maar net op zwangerschapsverlof, maar maakt nog een laatste opwachting voor een bijzonder bezoek ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Christchurch in Nieuw-Zeeland.

Speciaal bezoek

Meghan en Harry brachten een eerbetoon aan de slachtoffers van het tragische incident tijdens hun bezoek aan het New Zealand House in Londen, waar het consulaat van het land is gevestigd. Tijdens hun bezoek hebben Meghan en Harry een condoleanceregister ondertekend en gesproken met het personeel. Dat juist Meghan en Harry deze plek bezoeken is niet zonder reden. Op verzoek van het Britse koningshuis werd het koppel gevraagd doordat zij de laatste Britse royals waren die een bezoek brachten aan Nieuw-Zeeland. Zo waren Meghan en Harry afgelopen jaar in het land voor een staatsbezoek. Meghan schreef: 'Onze grootste condoleances...we denken aan jullie.' Harry ondertekende de condoleance met zijn naam naast het Maori-woord Arohanui, dat 'met diepe genegenheid' betekent.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerbetoon in look

Tijdens het bezoek droeg Meghan Markle een toepasselijke zwarte look van het modehuis Gucci met een paar zwarte Aquazzura Savoy hakken en een Gucci clutch. Daarbij maakte de hertogin een mooi eerbetoon met haar keuze in accessoires. Zo droeg Meghan oorbellen van het merk Boh Runga, die ze tevens droeg tijdens het koninklijke bezoek in het land, die ze had gekregen van de premier van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle