Zo legt prins Harry aan schoolkinderen uit dat Meghan een baby krijgt

De hertog van Sussex toont aan dat hij helemaal klaar is om vader te worden.

Suit, White-collar worker, Formal wear, Tuxedo, Businessperson, Outerwear, Business, Gesture, Blazer, Event,
Getty Images

Eerder deze week werd bekend dat Meghan Markle officieel zou beginnen met haar zwangerschapsverlof. Toch maakte de hertogin een uitzondering voor een bijzonder bezoek, waar ze samen met prins Harry een emotioneel eerbetoon bracht aan Nieuw-Zeeland. Nu de hoogzwangere Meghan uiteindelijk met verlof is, maakt prins Harry voor het eerst sinds lange tijd een solo-optreden in Londen. Hij ging op bezoek bij een basisschool, waar hij aan de schoolkinderen op aandoenlijke wijze vertelde waarom Meghan niet aanwezig was.

Aandoenlijk

De prins maakte zijn opwachting op St. Vincent's katholieke basisschool in Acton in de Britse hoofdstad. Het doel van zijn bezoek was om bomen te planten ter ondersteuning van de Commonwealth organisatie van Koningin Elizabeth, die natuurbehoud ondersteunt. Tijdens zijn bezoek stonden tientallen dolblije kinderen te zwaaien met vlaggetjes om de hertog te begroeten, slechts een paar weken voordat hij zelf voor de eerste keer vader zal worden. De kinderen, die vlaggetjes hadden gemaakt met teksten als 'Succes met de baby', hadden duidelijk vragen waarom Meghan niet ook aanwezig was op hun school. Terwijl Harry verschillende kinderen begroette, vertelde hij op een zeer aandoenlijke manier waarom Meghan hem niet vergezelde. De prins beeldde een dikke buik uit, waarmee hij de kinderen liet weten dat Meghan hoogzwanger is van hun eerste kindje. Daarna begroette Harry de mascotte-hond van de school genaamd Winnie, wat schattige plaatjes opleverde. Naar verluidt kreeg Harry een baby-onesie cadeau van de school bij zijn vetrek.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity