Is deze acteur de nieuwe vriend van Lady Gaga?

De zangeres is meerdere keren samen gezien met deze Avengers-acteur.

nieuwe-vriend-lady-gaga
Lester CohenGetty Images

Nadat Lady Gaga haar verloving verbrak met talentmanager Christian Carino draaide de geruchtenmolen overuren. Zo zou de zangeres turned actrice een geheime relatie hebben met A Star Is Born-tegenspeler Bradley Cooper. Die geruchten ontkrachtte Gaga op briljante wijze tijdens een uitzending van Jimmy Kimmel Live. Nu wordt de zangeres opnieuw aan een acteur gekoppeld. Zo zou Gaga al meerdere keren samen gezien zijn met Avengers-acteur Jeremy Renner, meldt Us Weekly.

Lady Gaga en Jeremy Renner

Een bron vertelt tegen Us Weekly dat de twee al een aantal keren hebben afgesproken en dat ze veel tijd besteden samen. Zowel Gaga als Renner hebben de berichten (nog) niet bevestigd. Hoewel er meteen geruchten de ronde doen over een potentieel nieuw Hollywood-koppel, denkt de bron dat Gaga en Renners ontmoetingen op dit moment nog niet 'romantisch van aard' zijn. Maar Gaga zou in ieder geval veel tijd besteden met de The Hurt Locker-acteur en zijn zesjarige dochter Ava, die hij samen heeft met zijn ex-vrouw Sonni Pacheco. Wellicht kunnen we een samenwerking verwachten van de twee, gezien Gaga's acteersucces met A Star Is Born (waarvoor ze een Oscar won).

I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell
Jeremy Renner
(C)Kevin MazurGetty Images

Net voor de Oscars maakte Lady Gaga bekend de verloving met inmiddels ex-vriend Christian Carino te hebben verbroken. ‘Het is gewoon niet gelukt, relaties eindigen soms. Er is geen lang dramatisch verhaal,' liet het management van Gaga toentertijd weten. Carino is Gaga’s agent en werkt voor talent agency Creative Arts Agency. Hij vroeg Gaga in de zomer van 2017 ten huwelijk, waarbij de zangeres een enorme roze diamanten ring kreeg. In oktober vorig jaar kwam het nieuws naar buiten, toen Gaga de verloving bevestigde op haar Instagram-account.

lady-gaga-christian-carino
Lady Gaga en ex-verloofde Christian Carino
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity