De vijfjarige North West gaat samenwerken met deze YouTuber

De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West heeft naast modellenwerk nóg een baantje te pakken.

Nadat ze in september 2018 haar catwalkdebuut maakte en begin dit jaar al haar eerste magazine cover te pakken had van WWD's speciale editie 'Beauty Inc', kan de vijfjarige North West nog meer aan haar resumé toevoegen. Zo zou de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West een samenwerking zijn aangegaan met de vijftienjarige YouTuber en online persoonlijkheid Jojo Siwa.

North West goes YouTube

Niet geheel onverwachts heeft North haar zoveelste baantje te danken aan haar moeder Kim Kardashian. Zo plaatste Kim in februari dit jaar een tweet over Norths nieuwste obsessie met YouTuber Jojo Siwa. Niet lang daarna antwoordde de online ster op de tweet, waarin ze zei dat ze North iets speciaals wilde sturen.

Volgens E! News zou Siwa sindsdien regelmatig contact hebben gehad met North en Kim. Daarover zei de vijftienjarige YouTuber: 'Als ze ooit samen een video met mij wilde opnemen of als ze zou willen dat ik haar een keer kom verrassen, zou mij dat heel leuk lijken. Toen werd ik op een dag wakker met een berichtje van Kim, waarin ze zei "Hey, dit is Kim. Northy zou het fantastisch vinden om een video met je te doen"', aldus Siwa. Het lijkt er dus sterk op dat North binnenkort haar YouTube-debuut zal gaan maken. En dat op vijfjarige leeftijd, terwijl het meisje al een aantal modecampagnes (zoals Fendi's Peek-a-boo campagne), een catwalkdebuut én een magazine cover op zak heeft.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws