Romee Strijd deelt schattige throwbackfoto van zichzelf

'Nog steeds een bril en een knotje, maar ik mis sowieso de Pikachu-ketting.'

romee-strijd-vroeger-throwbackfoto
Paul ArchuletaGetty Images

Een paar weken geleden deelde Nederlands model Romee Strijd nog een foto uit de oude doos met haar vriend Laurens van Leeuwen, met wie ze al meer dan negen jaar samen is en afgelopen najaar in het geheim trouwde. Hoewel het duidelijk moge zijn dat Romee is opgegroeid tot een prachtige verschijning en succesvol topmodel, blijkt dat ze toch niet eens zoveel is veranderd. Zo plaatst het 23-jarige model een throwbackfoto op Instagram waar ze solo opstaat, inclusief bril, twee knotjes én Pikachu-ketting.

'Nog steeds een bril en knotjes'

Op de foto zien we een jonge Romee van toen ze nog op de basisschool zat in Zoetermeer, waar het model vandaan komt. Daarnaast photoshopt ze ter vergelijking een beeld van hoe ze er nu uitziet. Romee is duidelijk te herkennen op het oude plaatje, wat ze maar al te duidelijk maakt in haar caption. 'Nog steeds een bril en een knotje, maar ik mis sowieso de Pikachu-ketting,' schrijft het Victoria's Secret-model bij het throwbackmoment.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het model uit Zoetermeer werd een paar jaar na de foto, op haar twaalfde, gescout en liep op haar vijftiende al shows voor Prada, Louis Vuitton, Céline en Alexander McQueen. Inmiddels kan Romee zich sinds 2015 Victoria’s Secret Angel noemen en is ze een heuse social media-ster met ruim vijf miljoen volgers op Instagram. Al eerder zetten we de transformatie van het Nederlands model op een rij, van haar kinderfoto's tot haar oogverblindende verschijningen op de catwalk van Victoria's Secret.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd