Justin Bieber stelt dat hij nog steeds van Selena Gomez houdt in een bericht naar een fan

De 25-jarige popster reageert op een fan die stelt dat hij enkel met Hailey Baldwin trouwde om terug te gaan naar Selena Gomez.

Beanie, Fashion, T-shirt, Cap, Headgear, Photography, Flash photography, Performance,
Getty Images

Onlangs werd bekend dat Justin Bieber en Hailey Baldwin in het huwelijksbootje zijn gestapt en elkaar afgelopen jaar het ja-woord hebben gegeven. Naar verluidt zouden Justin en Hailey hun uitbundige huwelijksceremonie even on hold hebben gezet door psychische problemen van Justin. Vele geruchten deden de ronde over het uitstellen van hun officiële bruiloft. Nu maakt Justin Bieber korte metten met negatieve berichten op social media over zijn huwelijk met Hailey, waarin hij aangeeft nog steeds van zijn ex-vriendin Selena Gomez te houden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Ik houd nog steeds van haar'

Nadat Bieber gisteren een verhullende foto van Hailey had geplaatst op zijn Instagram-account, schreef een fan een beschuldigende opmerking bij de afbeelding over het huwelijk van de twee: 'Je bent niet verliefd op Hailey! Je bent slechts getrouwd met haar om terug te komen bij Selena Gomez.' Justin vond de opmerking niet gepast en antwoordde met een lange reactie waar hij zijn relaties met zowel Selena als Hailey uitvoerig bespreekt. Zo schrijft hij: 'Ik heb absoluut van Selena gehouden en hou nog steeds van haar, ze zal altijd een plaats in mijn hart hebben, maar ik ben hals over kop verliefd op mijn vrouw en ze is absoluut het beste dat me ooit is overkomen, punt uit.'

Text, Font, Screenshot, Document, Number,
Instagram Justin Bieber

De popster keurde in zijn comment ook de kritiek af op zijn relatie met Hailey: 'Dit is een bericht voor alle onvolwassen mensen die Hailey pijnlijke berichten sturen zoals "Hij zal altijd terug gaan naar Selena" of "Selena is beter voor hem". Jullie hebben geen idee over wat mijn leven inhoudt en wat goed voor mij is! Hailey is mijn bruid en als je dat niet steunt dan steun je mij ook niet', aldus de 25-jarige Bieber.

Text, Font, Document, Paper,
Instagram Justin Bieber
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity