Beyoncé gaf een mini-privéconcert ter ere van Diana Ross' verjaardag

Het was een ware serenade tijdens de verjaardag van de iconische zangers, zoals alleen Queen B dat kan.

Performance, Entertainment, Music artist, Thigh, Leg, Performing arts, Stage, Singing, Fashion, Beauty,
Getty Images

De iconische zangeres Diana Ross staat bekend om haar wereldberoemde muziek, met nummers als Ain't No Mountain High Enough, I Will Survive en I'm Coming Out domineerde ze de hitlijsten in de jaren '70 en '80. De zangeres werd deze week 75 jaar en vierde dit met een groots en exclusief feest met een verbluffende gastenlijst. Zo waren alle Kardashians aanwezig, Leonardo DiCaprio en Stevie Wonder en gaf niemand minder dan Beyoncé een waar privéconcert.

Eighties glam

Het grootse feest vond in een club in Los Angeles plaats, dat geheel was vormgegeven in een toepasselijk disco-thema, waarbij iedereen verscheen in de mooiste looks uit de jaren '80. Diana Ross droeg een fel oranje off-shoulder jurk bedekt met ruches en pailletten, waarna ze later in verschillende andere glam looks verscheen. Haar haar was gestyled in haar gebruikelijke krul-achtige coupe, en de look werd afgemaakt met sprankelende oranje oorbellen. Ook haar gasten waren gekleed in sprankelende looks. Het feest kreeg de toepasselijk titel Diamond Diana Family & Friends 75th Birthday Celebration.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Happy Birthday'

Op het moment dat Diana Ross' dochter Tracee Ellis Ross een toast wilde uitvoeren, werd door de gasten aanstalten gemaakt om Happy Birthday voor de jarige te zingen. Beyoncé nam het hef in eigen handen en besloot een serenade te geven, opgedragen aan Diana Ross. Later verhuisden de festiviteiten naar het Hollywood Palladium-theater, waar het feest een volledige muzikale eerbetuiging aan Ross en haar legendarische carrière werd. Zo zongen Sean Diddy en Stevie Wonder beiden een nummer als eerbetoon aan de zangeres. Vervolgens zong Diana zelf haar grootste hits gezamenlijk met de Kardashians en haar familie en vrienden. DJ Khaled veranderde uiteindelijk het feest in een nachtclub waar de gasten tot in de late uurtjes genoten op de dansvloer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity