Komt Meghan Markle terug op tv?

Een pilot voor een serie waar Meghan meer dan tien jaar geleden in speelde wordt naar verluidt vrijgegeven op tv.

Smile, Sleeve, Eyebrow, Winter, Happy, Facial expression, Iris, Street fashion, Beauty, Black hair,
Getty Images

Het is ondertussen algemeen bekend dat Meghan Markle actrice was voordat ze de Hertogin van Sussex werd nadat ze in het huwelijksbootje stapte met Prins Harry. De nu hoogzwangere Meghan was voor lange tijd onderdeel van de populaire serie Suits, waar ze uiteindelijk na zes mee stopte. Zoals veel acteurs en actrices, heeft ook Megan vele audities gedaan en in pilots gespeeld voor mogelijk nieuwe series. Nu is bekend geworden dat een pilot waar de hertogin meer dan tien jaar geleden een rol in speelde is opgekocht en naar alle waarschijnlijkheid wort uitgezonden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Twintigers in L.A.

Tijdens een aflevering van de Late Late Show met James Corden vertelde New Girl-acteur Max Greenfield over een pilot die hij velen jaren geleden had opgenomen met Meghan Markle voor Comedy Central. Het was genaamd The Boys and Girls Guide to Getting Down en vertelt het verhaal van jonge twintigers die hun leven uitvogelen in L.A. Greenfield stelt dat hij net zoals Meghan niet wist of de serie daadwerkelijk zou worden geproduceerd, tot nu: 'Ik kreeg een e-mail met de boodschap dat een persoon de pilot had gekocht en hem wilde publiceren. Ik neem aan dat ze hun redenen hebben om dit nu opeens uit te brengen na al die jaren,' lachte de acteur. Deze reden waar Greenfield naar verwijst is natuurlijk gelinkt aan Meghan. Greenfield stelde verder in het interview dat hij helaas geen contact meer met Meghan heeft. 'Als ik dit toen allemaal had geweten had ik me wel anders gedragen,' lacht Greenfield tijdens het interview. Wanneer of waar de pilot wordt uitgezonden is nog onduidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle