Máxima in diepblauwe look bij viering jubileum Bavaria

De kledingkeuze van de koningin matchte bovendien bij de kleuren van het biermerk.

Koningin Máxima bij viering jubileum Bavaria
Getty Images

Koningin Máxima bracht gisteren een bezoek aan de viering van driehonderd jaar Bavaria, in het Brabantse Lieshout. Dat deed ze geheel in stijl, en bovendien in de kleuren van het biermerk.

Diepblauwe look

In een diepblauwe jurk van Natan Couture kreeg Máxima een rondleiding door de bottelarij en de brouwerij, waar medewerkers hun werkzaamheden toelichtten, en het brouwproces werd uitgelegd. Over de jurk – een ontwerp met een patroon rond de taille en heup – droeg ze een donkerblauwe jas. Qua accessoires koos de koningin voor bijpassende oorbellen in een iets lichtere blauwe tint, en een hoed van de Belgische hoedenmaakster Fabienne Delvigne.

In gesprek met de familie

Bavaria is onderdeel van het familiebedrijf Swinkels Familie Brewers, dat al zeven generaties wordt doorgegeven. Tijdens haar bezoek sprak Máxima ook met de familie, die haar vertelde over de afgelopen driehonderd jaar en over de toekomst van het bedrijf. Naast Nederland en België opereert de bierbrouwerij ook in Ethiopië, waar ze samenwerken met lokale werknemers en boeren. Het jubileumjaar werd feestelijk ingeluid, namelijk met het aanslaan van een vat met daarin – zeer toepasselijk – driehonderd liter bier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima