Dit is naar verluidt de reden waarom Lady Gaga haar relatie beëindigde

Meerdere bronnen weten te vertellen waarom Gaga haar relatie én verloving verbrak.

Lady Gaga en Christian Carino
Getty Images

Vorige maand werd bekend dat zangeres Lady Gaga en haar agent Christian Carino een punt achter hun relatie hebben gezet. Het stel was bijna twee jaar verloofd, maar met het beëindigen van hun relatie kwam er een einde aan dat sprookje. Zelf heeft de zangeres zich vooralsnog niet uitgesproken over hun beslissing, maar exclusief aan US Weekly laten bronnen nu weten wat naar verluidt de reden voor de break-up zou zijn.

Redenen voor verbreken relatie

De eerste bron stelt in het nieuwste nummer van het Amerikaanse tijdschrift dat Carino Gaga op het laatst niet meer goed zou hebben behandeld. Een tweede bron meldt dat het Gaga was die de keuze maakte en hun relatie verbrak. 'Hij was jaloers, stuurde haar heel veel berichten en zocht continu contact met haar.' Ook zouden volgens deze tweede bron de vrienden van Gaga niet dol zijn op Carino.

Nieuwe liefde?

Een derde bron weet te vertellen dat de zangeres momenteel veel tijd doorbrengt met acteur Jeremy Renner, bekend van onder meer The Avengers. Volgens deze bron zijn Gaga en Renner 'ontzettend close', en continu samen. Gaga heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten over haar en Renner. Wel maakte ze onlangs op briljante wijze korte metten met de commotie omtrent haar en A Star Is Born-tegenspeler Bradley Cooper.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity