Prins Charles geeft mode-advies aan Meghan Markle

Meghans schoonvader heeft haar behoed voor een grote koninklijke modemisser.

prins-charles-mode-advies-meghan-markle
Chris JacksonGetty Images

Meghan Markle maakt al bijna een jaar onderdeel uit van de Britse koninklijke familie, en het lijkt erop dat de rol van Britse royal goed bij haar past. Ook kan Meghan het goed vinden met haar nieuwe familieleden, waaronder schoonvader prins Charles. Zo zou de prins van Wales al een koosnaampje hebben voor zijn schoondochter en heeft hij haar advies gegeven over het omgaan met de pers. Daarnaast laat Charles zijn affectie blijken door Meghan te voorzien van mode-advies, zo vertelt een bron aan de Daily Mail.

Wel of geen tiara

In oktober vorig jaar maakten prins Harry en Meghan Markle hun eerste grote koninklijke tour sinds hun royal wedding in mei, wat ook wel de royal tour werd genoemd. Tijdens die tour bezocht het koninklijke paar Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga. Volgens de Daily Mail zou prins Charles Meghan toentertijd hebben behoed voor een grote koninklijke fashion faux pas. Zo was Meghan van plan een tiara van de Royal Collection te dragen tijdens haar eerste staatsbanket overzee, dat in Fiji plaatsvond. Charles heeft haar toen verteld dat ze dat beter niet kon doen. Zo zou de tiara te 'extravagant' zijn en zou deze gezien kunnen worden als een teken van 'vergaande glorie'. Volgens de bron zou Meghan dat niet hebben geweten, dus schoot schoonvader Charles haar te hulp. 'Een heel lief gebaar,' aldus de bron.

Benieuwd op welk evenement Meghan van plan was een tiara te dragen? Dat was dus tijdens dit staatsbanket op Fiji, waar Meghan haar opwachting maakte in een helderblauwe avondjurk met cape van het Londense modehuis Safiyaa:

meghan-markle-zwangerschap-looks
Pool/Samir HusseinGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle