Kylie Jenner deelt video van 1-jarige Stormi met eigen Hermès Birkin-tas

Kylie Jenners dochter Stormi is de trotse eigenaresse van een peperdure Hermès Birkin t.w.v. 24.000 euro.

De Kardashian-Jenners staan erom bekend hun telg te voorzien van extravagante cadeau's. Zo kreeg Chicago, de jongste dochter van Kim Kardashian, al eens een mini-Mercedes van haar tante Kourtney Kardashian, en heeft Kim op haar beurt alle jonge kinderen in de familie verrast met Louis Vuitton Speedy mini-tassen. Ook de eenjarige dochter van Kylie Jenner en rapper Travis Scott, Stormi Webster, wordt goed verwend. Met haar eigen Lamborghini met Louis Vuitton monogramprint en een collectie van peperdure tassen en schoenen, komt daar nu een nieuw over-de-top cadeau bij. En wel een knalroze Hermès Birkin-tas met een waarde van omgerekend bijna 24.000 euro.

Roze Hermès Birkin

Een tijdje geleden gaf Jenner al een tour door haar indrukwekkende kledingkast, waar met name haar collectie Hermès-tassen de show stal. De 21-jarige realityster en beautymogul liet maar eens goed zien dat ze niet voor niets de door Forbes uitgeroepen jongste selfmade miljardair ter wereld is. In de video liet Jenner weten dat ze al een tas klaar had staan voor haar dochter Stormi Webster. ‘Als ze me vraag: mama, ik wil een handtas, dan zal dit waarschijnlijk haar eerste zijn,' zei de Kylie Cosmetics-oprichter daar toen over. Het blijkt dat ze de daad bij het woord voegt, want de knalroze Hermès-tas lijkt nu eigendom te zijn geworden van de eenjarige Stormi. Zo zien we op Kylie's Instagram-account haar dochter met de tas rondlopen.

'Ze wil de tas maar niet loslaten'

Daarnaast deelde Jenner nog een video van haar dochter die, inclusief roze Hermès-tas, samen met haar vader Travis Scott buiten een kleine wandeling maakt. Het jonge gezin lijkt op vakantie te zijn, maar het is niet duidelijk waar dat is. 'Ze wil de tas maar niet loslaten,' schrijft Jenner bij de video. De Hermès Birkin is (wederom) een cadeautje van tante Kourtney Kardashian, zo vertelde Kylie tijdens de rondleiding door haar inloopkast. Maar de tas is zeker niet Stormi's eerste designeraanwinst. Zo kreeg het meisje al eens de eerdergenoemde Louis Vuitton Speedy-tas en gaf DJ Khaled haar een kleine, rode Chanel-tas op haar eerste verjaardag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity