Kourtney Kardashians eerste beauty tutorial is een feit en die verschilt nogal van haar zus Kylie

De oudste zus van de Kardashians deelt haar natuurlijke gezichtsverzorging en make-up routine voor Vogue.

Nadat haar zus Kim Kardashian en halfzussen Kylie en Kendall Jenner hun grootste beauty- en make-upgeheimen voor de Amerikaanse Vogue blootlegden, kon de oudste telg van de Kardashian Klan niet achterblijven. Kourtney Kardashian, die vorige week op haar eerste Vogue-cover ooit prijkte, is de nieuwste beroemdheid die haar beauty- en make-upgeheimen deelt voor Vogue's bekende videoserie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de video van maar liefst tien minuten, toont Kardashian ons haar natuurlijke huidverzorgingsroutine, met onder meer een zelfgemaakt honingmasker en een scrub op basis van suiker. Vervolgens vertelt ze dat ze dag en nacht het Hyaluronic Serum van Barbara Sturm opbrengt. In vergelijking met haar jongere zus Kylie die een 37-stappen make-up routine heeft, heeft Kourtney een meer natuurlijke make-uplook. Haar go to producten daarvoor zijn Tarte's bronzer en KKW Beauty's contourstick. Kylie Cosmetics‘ lip liner dient als basis voor haar neutrale lipstick. Ze maakt haar look compleet met een highlighter die ze op bepaalde punten van haar gezicht aanbrengt.

Eerste stappen in beauty

Kourtney kondigde deze week haar lifestyle-website Poosh aan, genoemd naar de bijnaam van haar dochter Penelope. De oudste zus van Kardashian lijkt met dit nieuws in de voetsporen van haar familie te stappen. Het gezondheids-, voedings-, reis-, wellness-, stijl- en beauty platform is een 'moderne gids om je beste leven te leven', aldus de welkomstbrief van Kardashian. Hoe graag we ook de ontzettend dure smaak van de 39-jarige willen kopiëren, haar natuurlijke beautyroutine die ze in deze nieuwe video deelt, heeft onze interesse het meest gewekt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity