Justin Bieber verontschuldigt zich voor 'ongepaste' 1 april grap

De Canadese zanger maakte eerder deze week een grap over dat Hailey zwanger zou zijn en dat viel bij velen niet in goede aarde.

Justin-bieber-verontschuldiging-1-april-grap
Getty Images

Net zoals elke andere medemens houdt ook Justin Bieber van een goede grap, en al zeker op 1 april. Al zijn veel volgers en ook verschillende media niet onder de indruk van de 'misplaatste' grap over dat hij en Hailey hun eerste kindje verwachten. Voor velen schoot deze 1 april grap in het verkeerde keelgat en daarvoor verontschuldigt Bieber zich nu op Instagram.

Fashion, Street fashion, Clothing, Eyewear, Beanie, Shoulder, Sunglasses, Footwear, Joint, Fashion model,
Getty Images

'Misplaatste' grap

Afgelopen maandagavond deelde zanger Justin Bieber een foto van een echo op zijn Instagram-account waarin fans in de veronderstelling waren dat hij zijn eerste kindje met Hailey zou verwachten. Kort daarna deelde de 25-jarige zanger foto's van Hailey bij een arts, met het bijschrijft: 'Voor als jullie dachten dat het een 1 april-grap was.' Met als afsluiter een post met een echobeeld, maar dan met een puppy erin gefotoshopt met als caption. 'Wacht, is dat een... 1 APRIL'. Dat viel niet in goede aarde bij zijn groot gevolg van maar liefst 107 miljoen op Instagram. Zo kwamen er reacties als: 'Hoe kun je hier grappen over maken, dan ben je echt niet goed bij je hoofd' en 'Wat een zieke grap. Weet je wel hoeveel vrouwen moeilijk, of zelfs helemaal nooit, zwanger worden, een miskraam krijgen of een kindje verliezen?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Excuses

Ondanks hij zijn eigen grap zelf wel geinig vond, verontschuldigde de Canadese popster zich op het sociale medium. Zo zei hij onder andere: 'Er zullen altijd mensen zijn die een grap niet kunnen waarderen. Ik wilde niet ongevoelig lijken voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen. Toch excuseer ik mij. Soms weet je niet waar mensen aanstoot aan zullen nemen. Sommigen moesten lachen, anderen waren beledigd. Zo gaat het altijd met grappen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity