Kendall Jenner spreekt zich voor het eerst uit over Fyre Festival fiasco

Het Amerikaanse model reageert eindelijk op het fiasco rond Fyre Festival, ook bekend als "The Greatest Party That Never Happened".

Nadat Netflix een documentaire over Fyre lanceerde, het desastreuze festival dat door onder andere Bella Hadid en Kendall Jenner gepromoot werd, is de heisa rond het festival niet gestopt. Zo kondigde mede-oprichter Ja Rule aan om een nieuw muziekfestival te organiseren (please don't), worden de merchandise van het geflopte festival geveild en de modellen die het festival destijds hebben gepromoot op hun social media accounts worden gehoord rond de fraudezaak. En op dat laatste probleem heeft model Kendal Jenner, die volgens een bron zo'n 220 duizend euro voor de promotie ontving, eindelijk gereageerd in een interview.

Groot fiasco

"The Greatest Party That Never Happened", zo wordt Fyre Festival al maandenlang bestempeld. Het festival in de Bahama's dat de beste artiesten, lekkerste eten en de aanwezigheid van de grootste influencers ter wereld beloofde werd in 2017 één groot drama. De Amerikaanse ondernemer Billy McFarland en rapper Ja Rule en hun team zorgden ervoor dat de veelbelovende op-en-top-luxe-ervaring tot een armoedig festijn uitdraaide. Modellen als Kendall Jenner, die destijds het festival gepromoot hebben, via een promovideo op YouTube en meerdere Instagram-posts, worden gehoord rond de fraudezaak. Nu reageert Jenner eindelijk op de mislukte samenwerking.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kendall's reactie

Na maandenlange radiostilte reageert het 23-jarige model voor het eerst in een interview met The New York Times. Zo zegt ze: 'Je wordt door mensen benaderd, soms gaat het om reclame, soms om hulp. Je weet nooit hoe iets uitpakt, het is inderdaad een risico. Ik doe zeker zoveel onderzoek als ik kan, maar soms gaat dat niet, omdat het een nieuw merk is. Je moet er dan maar vertrouwen in hebben en hopen dat het uitpakt zoals mensen zeggen dat het doet.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity