Prins Harry en Meghan Markle zijn nu officieel verhuist naar Frogmore Cottage

Het royal koppel betrekt hun nieuwe huis in de aanloop naar de bevalling van hun eerste kindje.

Motor vehicle, Vehicle, Car, Automotive design, Luxury vehicle, Mid-size car, Family car, Personal luxury car, City car, Classic car,
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn officieel verhuisd van Kensington Palace in Londen naar hun nieuwe huis Frogmore Cottage in Windsor. Eindelijk is de grote verhuizing daar, die slechts enkele weken plaatsvindt voordat het koppel hun eerste royal baby verwelkomt.

Speciale plek

Tot nu woonden de hertog en hertogin van Sussex in Nottingham Cottage dat op de grond van Kensington Palace ligt. Het koppel is hier woonachtig sinds hun verloving in november 2017. Prins William, Kate Middleton en hun kinderen wonen ook op het terrein van het paleis. Enkele maanden geleden werd bekend gemaakt dat Meghan en Harry verhuisplannen hadden om buiten het paleis te gaan wonen. Naar verluidt was een van de redenen van de verhuizing dat zowel Meghan als Harry weg wilden uit de zogenoemde 'glazen bol' van het leven in het koninklijk paleis en in alle rust hun eigen gezin willen stichten. 'Windsor is een speciale plaats voor het koninklijke koppel en ze zijn dankbaar dat hun officiële residentie op het landgoed zal zijn', stelde Kensington Palace in de aankondiging in november.

Weg uit Londen

Na maandenlange verbouwingen is het huis dan nu eindelijk klaar voor het koppel, precies in de maand wanneer Meghan is uitgerekend. Frogmore Cottage is een koninklijke residentie met tien slaapkamers op hetzelfde terrein als Frogmore House, waar Meghan en Harry hun huwelijksreceptie hielden en hun verlovingsfoto's namen in aanloop naar hun royal wedding. De verbouwing en de inrichting van het nieuwe huis werd uitgevoerd naar de specifieke wensen van zowel Harry als Meghan, en liep ongeveer een maand vertraging op. Met hun nieuwe huis buiten de drukte van Londen is het koppel tevens verhuist uit hun landhuis in de Cotswolds, waar ze het grootste deel van hun weekenden doorbrachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle