Justin Bieber schrijft liefdesgedicht voor Hailey Baldwin

De 25-jarige zanger uit zijn liefde voor zijn vrouw Hailey op bijzondere wijze.

justin-bieber-liefdesgedicht-hailey-baldwin
Alessio BotticelliGetty Images

Sinds mei vorig jaar hebben Justin Bieber en model Hailey Baldwin een relatie. Niet lang daarna volgde er een aanzoek en de twee zijn eind 2018 zelfs al in het huwelijksbootje gestapt (al laat een grote bruiloft nog op zich wachten). Na vermeende geruchten dat de zanger nog gevoelens zou hebben voor zijn ex Selena Gomez, bewijst Bieber nu zijn liefde voor Hailey op Instagram. En dat doet de 25-jarige zanger door middel van een uitgebreid liefdesgedicht, waarin hij een ode brengt aan de 'vrouw van zijn leven'.

Dichter in de dop

Zo deelt Biebs een zwart-wit foto van Hailey op zijn Instagram-account, waarop het model in haar beha poseert voor de Eiffeltoren in Parijs. In de beschrijving draagt de zanger een romantisch gedicht op aan zijn vrouw, waarin hij zijn liefde aan haar verklaart. Hoewel het gedicht het beste in het Engels kan worden gelezen, schrijft Bieber onder meer:

'Mijn liefde voor jou groeit elke dag opnieuw, jij bent Gods mooiste creatie. In jou heb ik mijn soulmate gevonden, jij houdt mijn hand vast terwijl ik mijn emoties, ziel en geest op orde probeer te krijgen. Jij hebt me zoveel kracht, steun, aanmoediging en vreugde gegeven. En daarom wil ik jou publiekelijk eren, om je eraan te helpen herinneren dat het beste voor ons samen nog moet komen. Veel succes bij je fotoshoot vandaag, liefste!'
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Samen sterk

Hoewel Justin en Hailey al way back gaan, kwamen ze elkaar "opnieuw tegen" in het voorjaar van 2018. De liefde tussen de twee bloeide al gauw op, waarna het stel zich verloofde in juli 2018 en daarna voor de wet trouwde voor het einde van het jaar. Onlangs verscheen het stel nog op de cover van het maartnummer van de Amerikaanse Vogue, waarin het Hollywood-koppel voor het eerst openlijk praten over hun relatie. Justin en Hailey zijn van plan nog een grootse bruiloft te organiseren, maar die is voorlopig on hold gezet wegens mentale problemen van de zanger. Zo zou Bieber kampen met een depressie waarvoor hij is opgenomen in een kliniek, weet People. Dat zou volgens een bron 'niets te maken hebben met zijn huwelijk met Hailey', want juist door haar zou de zanger op het juiste pad blijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity