Kim Kardashian studeert al een jaar in het geheim om advocaat te worden

Kim Kardashian heeft zich het afgelopen jaar gefocust om in 2022 haar diploma te behalen, dat vertelt ze in een interview met de Amerikaanse Vogue.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met de coveronthulling van Kim Kardashian's eerste solocover voor de Amerikaanse Vogue, komt zoals het hoort een groot interview met de Amerikaanse realityster en beautymogul. In dat interview vertelt de 38-jarige Kardashian dat ze al een jaar bezig is met een opleiding tot advocaat. Haar goal? In 2022 haar diploma behalen, vertelt ze in het meinummer van Vogue.

Advocaat Kim

We wisten dat de 38-jarige Kardashian zich de laatste tijd steeds meer ontfermde over de Amerikaanse wetgeving. En vooral dan over de gebreken. Herinner je je dat ze mee verantwoordelijk was voor de bevrijding van Alice Johnson, een zwarte vrouw die in 1996 tot levenslang was veroordeeld voor een relatief licht drugsdelict? In september vorig jaar vertelde ze op Twitter: 'Het begon met Alice, maar toen ik haar zag en de gezichten leerde kennen achter de verhalen van mannen en vrouwen in gevangenissen, wist ik dat ik niet na één geval kon stoppen. Het is tijd voor echte, systematische verandering.' Nu laat Kardashian vallen dat ze sinds juli vorig jaar bezig is met een opleiding tot advocaat. Niet aan de universiteit, voor Kim is een alternatief traject uitgestippeld. Zij volgt een opleiding in San Francisco via de California Bar Association waarbij je na vier jaar stage te lopen advocaat kan worden, Californië is één van de vier staten in de Verenigde staten die dit mogelijk maakt.

Eerste Vogue solo-cover

Kim Kardashian is niet enkel druk bezig met het behalen van haar diploma. Zo onthulde ze gisteren haar eerste solo cover voor Vogue op Instagram waarbij ze een emotionele caption de wereld instuurde. Deze mijlpaal betekent voor Kim alles, zo schreef ze onder andere: 'Ik heb zo lang van dit moment gedroomd, velen zeiden dat het me nooit zou lukken. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe een grote eer het is om mijn eerste Amerikaanse solo-cover voor @VogueMagazine te hebben. Ik herinner me dat ik als klein meisje elke maand door het magazine van mijn moeder bladerde en droomde om ooit zelf op de cover van dit iconische tijdschrift te staan. Dank aan de ongelooflijke Anna Wintour voor je eeuwige steun, it means the world to me.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity