Keeping Up With The Wests: 73 vragen aan Kim Kardashian, Kanye West en hun kinderen

Kim, Kanye en hun kids beantwoorden het Vogue-vragenvuur: van hun nieuwe huis tot leven in de schijnwerpers.

Niemand minder dan Kim Kardashian is de nieuwe coverster van het meinummer van de Amerikaanse Vogue. Niet alleen schittert de realityster en beautymogul op de cover, ook onthulde Kim druk bezig te zijn met haar rechtenstudie, die ze in 2022 hoopt af te ronden. In een nieuwe video beantwoordt de 38-jarige Kardashian maar liefst 73 vragen, over haar gezinsleven met Kanye West, hun gloednieuwe (minimalistische) huis in het Californische Calabasas en hoe het is om 24/7 in de schijnwerpers te staan.

73 vragen aan Kim Kardashian

Wanneer de Vogue reporter aanbelt bij de familie West is het niet Kim, maar Kanye die opendoet. Hij is bereid alle vragen te beantwoorden, maar Kim moet hem helaas onderbreken ('Dit is voor mij, schat. De kinderen zijn in de andere kamer'). Vervolgens wordt Kim het hemd van het lijf gevraagd, en dat terwijl ze haar aandacht moet verdelen over haar drie kinderen North, Saint en Chicago. Gelukkig is Kanye thuis om ze bezig te houden.

Volgens Kim is er nooit iets als een luie dag, en dat blijkt wel uit het drukke leven van haar en haar familie. Zo runt ze haar eigen beauty-imperium KKW Beauty, doet ze een rechtenstudie en heeft ze drie kinderen die haar liefde en aandacht nodig hebben. Tijdens het interview onthult Kim hoe ze omgaat met negatieve commentaren, naar wie ze gaat voor (moederlijk) advies én laat ze zien dat ze beschikt over een nogal verrassend talent. Bekijk de complete video (en dus alle 73 vragen) hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity