Brad Pitt en Angelina Jolie zijn officieel gescheiden

Na een ellenlange vechtscheiding zet het Hollywood-koppel een officiële punt achter hun huwelijk.

brad-pitt-angelina-jolie-officieel-gescheiden
Kevin WinterGetty Images

Het heeft een tijd geduurd, maar Brad Pitt en Angelina Jolie zijn officieel gescheiden. In 2016 maakte het Hollywood-koppel bekend uit elkaar te gaan. Na een huwelijk van twee jaar, en een relatie van totaal twaalf jaar, vroeg het Hollywood-koppel een scheiding aan. Sindsdien barstte een strijd los om de voogdij van hun zes kinderen, die vervolgens breed werd uitgemeten in de media. Vorig jaar zomer zouden Pitt en Jolie een overeenkomst hebben bereikt over de voogdijschap, zodat hun scheiding officieel gemaakt kon worden.

Officieel gescheiden

Dat meldt Amerikaans medium The Blast, dat papieren in handen heeft gekregen over de huidige relatiestatus van de twee. In maart zou het voormalige koppel al een zogeheten "bifurcated judgment" aangevraagd hebben, waarmee ze de laatste details van hun scheiden kunnen vastleggen zonder getrouwd te blijven. Een officiële scheiding is daarvan nu het gevolg. Volgens bronnen zouden Pitt en Jolie beiden klaar zijn om verder te gaan met hun leven, waarmee er een einde komt aan hun bijna drie jaar durende scheiding. Vooral het voogdijschap over hun zes kinderen vormde een heikel punt bij de split van het Hollywood-koppel. Zo eiste Jolie de voogdij van hun kinderen op, omdat Pitt niet in staat zou zijn om voor hun kroost te zorgen. Overmatig drank - en wietgebruik van Pitt zou de reden zijn geweest voor de scheiding, waardoor Jolie de volledige voogdij wilde over haar zes kinderen: Maddox (17). Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12) en tweeling Vivienne en Knox (10).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity