Gigi Hadid onder vuur wegens promoten van McDonald's

Het topmodel slaat volgens deze fans de plank volledig mis.

gigi-hadid-onder-vuur-mcdonalds
GothamGetty Images

Afgelopen weekend ging het legendarische muziekfestival Coachella weer van start in de Indigo-woestijn in Californië. Ook dit jaar was het half-Nederlandse topmodel Gigi Hadid aanwezig. Niet alleen verscheen het 23-jarige model in ultieme festival looks, ook maakte ze tussendoor even reclame voor fastfoodketen McDonald's. Gigi deelde haar sponsored post op Instagram, maar daar waren niet al haar fans even blij mee.

'Ongezonde levensstijl'

Op de foto zien we Gigi in een zwierige tie-dye playsuit, al zittend op een bankje op het festivalterrein. In haar handen heeft ze een bakje friet van McDonald's. Bij de foto schrijft ze: 'Pre-festival met McDonald's, genoeg gegeten en gedronken. Bedankt vrienden!' We weten dat Gigi predikt af en toe een burger te eten om 'geestelijk gezond' te blijven, wat ook geldt voor frietjes, maar sommige fans blijken het daar toch niet mee eens te zijn. Zo krijgt het model kritiek, omdat ze een 'ongezonde levensstijl' promoot. 'Ik snap niet waarom je McDonald's zou promoten. Ik sta ervan versteld dat een intelligente, goed geïnformeerde vrouw als jij, die veel invloed heeft, je wil associëren met zo'n bedrijf. Dit doe je toch niet alleen maar voor het geld? Er zijn andere manier om genoeg te eten en te drinken,' klinkt een reactie van een volger. 'Je bent prachtig maar op deze manier promoot je obesitas en maak je de gezondheid van anderen kapot,' valt er te lezen in een andere comment onder de McDonald's-post. Gigi heeft zelf nog niet gereageerd op alle ophef.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid