Heeft Meghan Markle de leiding over het nieuwe Sussex Royal Instagram-account?

Een persoonlijk bericht op het account doet velen geloven dat Meghan de schrijfster is van het bericht.

Clothing, Green, Outerwear, Fashion, Fashion design, Coat, Textile, Dress, Sleeve, Photography,
Getty Images

Meghan Markle kan elk moment bevallen van haar kindje, de eerste royal baby van haar en prins Harry. Ter ere van de komst van het kindje en de grote hoeveelheid aan baby-shower cadeaus die het koppel ontving, werd een bijzonder bericht geplaatst op het nieuwe Instagram-account van de Sussex's waarbij sterk de toon van Meghan naar voren komt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Persoonlijk bericht

Verschillende berichten worden gepost op het nieuwe social media account, waaronder ook nieuws rondom de royal baby van de hertog en hertogin van Sussex. Zo liet het koppel via een bericht weten verrast te zijn door de vele donaties die zij ontvingen voor goede doelen, als cadeaus voor de komst van hun baby. Hoewel de leden van het koningshuis een eigen team van communicatiedeskundigen hebben, lijkt het erop dat Meghan zelf de leiding heeft genomen over haar nieuwe account. Via een persoonlijk bericht wilde het koppel alle donateurs bedanken, waar verschillende indicaties sterk wijzen naar Meghan als de schrijver achter het bericht.

Zeldzaam

Terwijl de boodschap op een typische formele manier begint, wordt het bijschrift al snel persoonlijk: 'Hun Koninklijke Hoogheden wilden dat u de impact van uw steun ziet - het directe effect van uw donatie, energie en actie! U koos ervoor om deel uit te maken van het collectieve goed, en u hebt een echt verschil gemaakt'. Het komt zelden voor dat een Instagram-bericht van het koninklijk huis volgers rechtstreeks aanspreekt. Verder worden in het Instagram bericht verschillende Amerikaanse woorden gebruikt in plaats van de gebruikelijke Engelse benamingen. Zo wordt er 're-energizing' geschreven, in plaats van het Engelse 'energising', en wordt er gesproken over diapers, wat tevens een Amerikaans-Engelse bewoording is. Dit gegeven heef velen heeft laten geloven dat Meghan zelf achter het gloednieuwe social media account zit. Voordat Meghan lid werd van het Britse koningshuis had de voormalige actrice zelf verschillende social media kanalen waar ze honderdduizenden volgers had. Het zou dus niet een heel gek idee zijn dat Meghan inderdaad de schrijver is van het persoonlijke bericht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle