Kris Jenner onthult hoeveel de Kardashians verdienen met gesponsorde Instagram-posts

Dit is hoeveel Kim, Kylie, Kendall en de rest van de familie verdienen aan het posten van berichten voor bedrijven.

kardashians-instagram
Getty Images

De Kardashian familie vergaarde faam mede dankzij hun gebruik van social media. Met miljoenen volgers zijn vooral Kim Kardashian en Kylie en Kendall Jenner niet weg te denken uit het social media tijdperk. Naast hun tv-contracten, bedrijven en modellenwerk, is het promoten van producten op Instagram een andere lucratieve bron voor de enorme inkomens van de beroemde familie. En dergelijke gesponsorde berichten zijn niet goedkoop, zo onthulde Kris Jenner tijdens een interview.

Verschillende tarieven

'Mijn dochters krijgen constant aanbiedingen om iets voor een bedrijf of een merk op sociale media te plaatsen, vertelt momager Kris Jenner in een interview met CBS This Morning. 'Ze hebben verschillende vergoedingen voor een post, of voor een story, of voor Facebook. Ze hebben een tariefschema.' En die tarieven kunnen hoog oplopen: 'Het bevat zeker zes cijfers', aldus de moeder van de familie. Dit houdt dus in dat omgerekend in euro's de bedragen voor een post variëren tussen de 100 en 999 duizend euro.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De precieze verschillen in de gevraagde vergoeding die de Kardashian-Jenner telgen ontvangen, hangt af van het onderwerp van de post en welk familielid het promoot. Als het om een farmaceutisch product gaat wordt er vaak meer gevraagd stelt Kris: 'Dat heeft te maken met het feit dat dit producten zijn die je drinkt, inslikt of op je lichaam aanbrengt.' De vrouwen van de Kardashian familie promoten regelmatig op Instagram verzorgingsproducten, wat betekent dat ze een aanzienlijk bedrag hebben verdiend met deze berichten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity