Waarom Meghan Markle niet aanwezig was bij de koninklijke Paasviering en de verjaardag van Queen Elizabeth

Prins Harry arriveerde solo tijdens de feestelijke Paasviering in Windsor Castle.

prins-harry-komt-naar-nederland
Getty Images

Afgelopen weekend vond de koninklijke Paasviering plaats in het Britse koningshuis, dat dit jaar tegelijk valt met de 93ste verjaardag van Queen Elizabeth. Met haar familie aan haar zijde vierde de Britse koningin haar verjaardag tijdens een paasdienst in de St. George's Chapel in Windsor Castle. Ook prins Harry kwam naar de feestelijke dienst, maar zonder de hoogzwangere Meghan Markle.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Royal baby

De koningin werd onder meer vergezeld door Kate Middleton en Prins William, en Prins Harry die zonder zijn vrouw arriveerde. Volgens de koninklijke correspondent van de Daily Mail Rebecca English, was Meghan niet aanwezig bij die dienst doordat ze op het punt staat te bevallen. Zo stelde de journalist al eerder in een bericht dat ze niet verwacht dat Meghan een verschijning zou maken: 'Nee, ik geloof niet dat Meghan aanwezig zal zijn. Ze is tenslotte nog maar enkele dagen verwijderd van het krijgen van haar baby'. Ondanks dat Meghan de dienst niet bijwoonde werd er wel een bericht op het nieuwe Instagram-account van de hertog en hertogin van Sussex geplaatst, met een verjaardagsboodschap voor de koningin: 'Happy Birthday Uwe Koninklijke Hoogheid, Mevrouw, en Oma. We wensen je de allermooiste dag! Harry & Meghan.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Doria Ragland in Engeland

Het feit dat Prins Harry wel de ceremonie bijwoont, duidt er in ieder geval op dat de hertogin nog niet daadwerkelijke aan het bevallen is. Meghan's moeder Doria Ragland arriveerde eerder afgelopen weekend in Engeland. Doria was de enige van Meghan's familie die het koninklijk huwelijk bijwoonde en heeft Meghan vergezeld bij enkele koninklijke optredens, dus is het logisch dat ze ook aanwezig zal zijn tijdens Meghan's bevalling. Eerder deden geruchten de ronde dat Meghan's moeder zelfs een periode zou intrekken bij het royal koppel. Met de aankomst van Ragland lijkt het er op dat de komst van de royal baby niet lang meer op zich zal laten wachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle