Adele verbreekt huwelijk met Simon Konecki

De 30-jarige zangeres maakte dit weekend bekend niet langer samen te zijn met haar man.

Yellow, Fashion, Dress, Smile, Fashion design,
Getty Images

Adele komt met verdrietig nieuws. De 30-jarige zangeres heeft bekend gemaakt te zijn gescheiden van haar man Simon Konecki. Het koppel was al meer dan zeven jaar samen en drie jaar getrouwd.

'Geen commentaar'

'Adele en haar partner zijn gescheiden', zeiden de vertegenwoordigers van de zangeres in een verklaring aan de Associated Press afgelopen vrijdagavond. 'Ze doen er alles aan om hun zoon liefdevol groot te brengen. Zoals altijd vragen ze om privacy. Er zal verder geen commentaar worden gegeven.' Hoewel het onduidelijk is wanneer hun relatie aanvankelijk begon, maakte Adele haar relatie met ondernemer/filantroop Simon Konecki in 2012 bekend. Konecki is de mede-oprichter van Life Water, een Brits merk dat eco-vriendelijk water produceert in het Verenigd Koninkrijk. In 2012 kreeg het koppel hun eerste kind, hun zoontje Angelo. In 2016 gaf het koppel elkaar het ja-woord.

Event, Suit, Fashion, Formal wear, Audience, Footwear, Eyewear, Sitting, Performance, Thigh,
Adele en Simon Konecki
Getty Images

Terug naar Londen

De Daily Mail stelt dat de zangeres zich na de scheiding opnieuw wilt vestigen in Londen. Het koppel zou eerder dit jaar al uit elkaar zijn gegaan, waarop Adele hun gezamenlijk huis in Los Angeles aan haar ex-man schonk. Adele zou willen terugkeren naar haar geboortestad om dichterbij haar familie te zijn en om haar kind naar een Britse school te kunnen laten gaan. Ondertussen doen geruchten de ronde dat de zangeres aan het werken is aan een nieuw album. Adele werd vorige maand nog gespot bij een opnamestudio in New York.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity