Meghan Markle kan ieder moment bevallen

Niet alleen is het al ver in april, ook Meghans moeder Doria is zojuist gearriveerd in Londen.

doria-ragland-meghan-markle-bevallen
Getty Images

De hele wereld wacht in spanning af tot Meghan Markle bevalt van haar eerste kindje met prins Harry. Hoewel er geruchten de ronde gaan dat de royal baby al geboren is, mede doordat Meghan en Harry de geboorte graag privé houden, is de kans groter dat Meghan nog niet is bevallen. Maar dat kan ieder moment gebeuren. Niet alleen is Meghan in april uitgerekend, ook is haar moeder, Doria Ragland, gearriveerd in Londen. Kortom, alles wijst erop dat de royal baby van Meghan en Harry niet lang meer op zich laat wachten.

Doria Ragland in Londen

De gehele Britse koninklijke familie zou op dit moment voorbereidingen treffen voor de komst van Meghan en Harry's baby, net als Meghans moeder. Zo meldt Entertainment Tonight dat 'de moeder van de hertogin van Sussex, Doria Ragland, zojuist is gearriveerd in Londen' om haar dochter bij te staan tijdens de bevalling van de royal baby. Ook People bevestigt de komst van Doria in Londen, en een bron vertelde tegen The Sun: 'Net als alle moeders wil ook Doria er zijn voor haar dochter tijdens dit belangrijke moment in haar leven.'

Lees ook: Zal Doria Ragland intrekken bij het royal koppel?

Doria is zelf woonachtig in Los Angeles. Sinds haar dochter is getrouwd met prins Harry heeft ze al meerdere keren de oceaan overgestoken om een bezoek te brengen aan het Verenigd Koninkrijk (en ook brachten Meghan en Harry een bezoek aan Doria). Zo hielp ze bijvoorbeeld bij de lancering van Meghans boek Together: Our Community Cookbook in september 2018. Haar aankomst in Londen is een overduidelijk teken dat Meghan ieder moment kan bevallen. Hoe lang Doria in Londen zal blijven is vooralsnog onbekend, maar bronnen vertellen tegen The Sun dat ze in ieder geval veel tijd wil doorbrengen met haar dochter en kleinkind. Daarnaast zal ze ook Frogmore Cottage, het nieuwe huis van Meghan en Harry, bezoeken.

Royal baby

Vorig jaar mei gaven Harry en Meghan elkaar het jawoord, waarna het koppel al snel duidelijk maakte een grote kinderwens te hebben. Op 15 oktober werd het grote nieuws naar buiten gebracht dat het eerste kindje van Harry en Meghan onderweg is. Sinds dat moment heeft Meghan zeker niet stilgezeten. Zo vertrok ze samen met Harry naar Oceanië voor hun allereerste royal tour samen, waarbij zij officiële bezoeken brachten aan Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga. Na de vele stijlvolle verschijningen die Meghan maakte op uiteenlopende (koninklijke) evenementen maakten zij en Harry hun laatste werkreis naar Marokko. In maart ging de hertogin van Sussex, inmiddels acht maanden zwanger, dan eindelijk met zwangerschapsverlof en genoot ze van haar babyshower.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle