Justin Bieber verrast fans met optreden tijdens Coachella

De zanger betrad sinds een lange tijd weer het podium.

justin-bieber-optreden-coachella-2019
(C)Kevin MazurGetty Images

Het Amerikaanse muziekfestival Coachella in de Californische woestijn werd zondagavond afgesloten door headliner Ariana Grande. Tijdens het optreden van de zangeres kregen de festivalgangers echter een enorme verrassing voorgeschoteld. Zo haalde Grande niemand minder dan Justin Bieber op het podium, die vervolgens zijn monsterhit Sorry vertolkte.

Verrassingsoptreden

Vorige week zondag gaf Grande haar eerste optreden tijdens het eerste weekend van Coachella, waar ze het publiek al verraste door 90's boyband NSYNC het podium op te halen, net als R&B-artiest Diddy en rapster Nicki Minaj. Grande's tweede Coachella-optreden van afgelopen zondagavond onderbrak ze door het volgende te zeggen: 'Coachella, ik was niet van plan om vanavond gastartiesten op het podium te halen, maar mijn vriend Justin Bieber is helemaal hierheen gekomen om wat tijd met jullie door te brengen.' Op dat moment betrad de 25-jarige Bieber het podium en ging het publiek uit zijn dak. 'Het leek ons leuk om iets voor jullie te doen. Dit is totaal ongepland. Heel erg bedankt dat je hier bent, Justin! We houden zoveel van je,' aldus Grande. Daarop antwoordde Biebs dat hij inderdaad geen plannen had om op te treden: 'Ik had geen idee dat ik hier vanavond op het podium zou staan, echt geen idee.' Justin verscheen op het podium in een groen-marine patchwork pak van mode-ontwerper Craig Green, dat hij combineerde met een wit T-shirt, en een pet en ketting van zijn eigen kledinglijn Drew House.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuw album

Volgens Bieber was het verrassingsoptreden zijn eerste performance in twee jaar tijd. De zanger heeft een muzikale pauze ingelast om zich volledig te focussen op zijn mentale gezondheid, waarmee hij de laatste maanden problemen ervaart. Daarnaast is hij op het moment gelukkig getrouwd met zijn vrouw, model Hailey Baldwin, met wie hij veel tijd doorbrengt. Toch had Bieber, naast zijn optreden op Coachella, nóg een verrassing in petto voor het publiek. Zo kondigde de zanger aan dat hij 'snel' met een nieuw album komt. Meer details wilde hij niet vrijgeven, alleen dat fans 'niet meer lang hoeven te wachten'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity