Gigi Hadid geeft denim-themafeest voor haar 24ste verjaardag

Het half-Nederlandse topmodel ging tijdens haar verjaardag voor even terug naar de 90's.

Denim, Jeans, Clothing, Electric blue, Cobalt blue, Blue, Fashion, Textile, Trousers, Street fashion,
Getty Images

Half Nederlands topmodel Gigi Hadid werd gister 24 jaar, en vierde het behalen van haar nieuwe leeftijd met een exclusief feest. Geheel in denim-thema werden familieleden en celeb-vrienden uitgenodigd om haar verjaardag tot in de late uurtjes te vieren in New York.

Denim, Clothing, Jeans, Street fashion, Blue, Fashion, Electric blue, Cobalt blue, Textile, Outerwear,
Bella Hadid
Getty Images

90's

Het thema van het feest genaamd Denim & Boots werd naar verluidt geïnspireerd op die ene beroemde looks van Britney Spears en Justin Timberlake tijdens de American Music Awards in 2001, waar beiden sterren geheel in denim de rode loper betraden. Gigi's feest vond plaats in Le Chalet, een après-ski lounge onder het restaurant L'Avenue bij Saks Fifth Avenue in New York. DJ Ty Sunderland draaide hits uit de jaren '90 en 00's, waaronder Sometimes van Britney Spears, Pon de Replay van Rihanna en Since U Been Gone van Kelly Clarkson. Tijdens het feest werden gasten de hele avond verwend met frietjes en cheeseburgers, Gigi's favoriete eten, en was er een photobooth om de memorabele avond vast te leggen.

Clothing, Suit, Denim, Cobalt blue, Jeans, Electric blue, Fashion, Street fashion, Pantsuit, Outerwear,
Yolanda Hadid
Getty Images

All-denim

De jarige hield haar outfit stijlvol simpel met een spijkerbroek en spijkerjasje, een witte crop-top, dr. Martens en gouden kettingen. Haar zus Bella Hadid koos voor een drievoudige denimlook waar ze haar jeans combineerde met een denim korset en een losvallend denimshirt. Naast Bella was ook de rest van Gigi's familie aanwezig. Zo ook moeder Yolanda Hadid, die geheel in stijl arriveerde in een driedelig denimpak.

Leather jacket, Footwear, Denim, Fashion, Jacket, Shoe, Textile, Event, Leather, Outerwear,
Imaan Hammam en vriend Lentini Eersteling
Getty Images

Leather jacket, Footwear, Denim, Fashion, Jacket, Shoe, Textile, Event, Leather, Outerwear,
Imaan Hammam
Getty Images

Andere gasten van het feest waren onder meer Marc Jacobs, Ashley Graham, Imaan Hammam, Martha Hunt en ook voormalig supermodel Helena Christensen was van de partij. Een van Gigi's beste vriendinnen Taylor Swift was ook een aanwezige gast, een van de enige die niet in de dress-code verscheen. In plaats van een denim look koos de 25-jarige voor een kleurrijke Mango-blazer over een gebloemde Zimmermann jurk, met Rupert Sanderson sandalen en een Anya Hindmarch tas.

Clothing, Fashion, Pink, Leg, Fashion model, Footwear, Outerwear, Event, Human, Human leg,
Taylor Swift
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid