Meghan Markle plaatst reactie op Instagram met verborgen boodschap over haar bevalling

Is Meghan Markle nu toch bevallen?

Skin, Beauty, Outerwear, Neck, Shoulder, Wedding ceremony supply, Muscle, Abdomen, Blazer, Waist,
Getty Images

De hele wereld zit te wachten op dat ene verlossende bericht dat Meghan Markle bevallen is van haar royal baby. Hoewel sommige ervan overtuigd zijn dat Meghan al bevallen is geeft de hoogzwangere hertogin zelf een clue over de stand van zaken rondom de komst van haar kindje. Middels een bericht op Instagram wordt volgens velen duidelijk of de baby er nu echt is of niet.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Ons twee'

Kensington Palace gaf eerder deze week nooit eerder vertoonde baby foto's vrij van Prins Louis, het jongste kindje van Kate Middleton en Prins William. De schattige foto's zorgde voor vele reacties, waaronder ook een van de hertog en hertogin van Sussex. Via hun nieuwe Instagram kanaal brachten Meghan en Harry een lieve boodschap aan de jarige Louis: 'Happy Birthday Louis! Heel veel liefs van ons twee.'

Text, Font, Line, Document, Logo, Paper product, Brand,
Kensington RoyalInstagram

Privé

Voor velen viel dit bericht sterk op door de specifieke woordkeuze. Zo vinden fans het opvallend dat er veel liefs van "ons twee" wordt gegeven aan het jonge prinsje. De referentie naar het genoemde getal twee zou er op moeten wijzen dat het nog steeds over Meghan en Harry gaat, in plaats van hen én de royal baby, waar het bericht wellicht zou zijn afgesloten met de benoeming van 'ons drie'. Het lijkt er dus sterk op dat Meghan nog niet bevallen is van haar baby. Daarbij is de kans groot dat de geboorte van de royal baby niet gelijk wordt gedeeld zoals het geval was bij Kate en William via een officieel fotomoment. Harry en Meghan willen eerst in privé genieten van hun kindje waarna het nieuws met de rest van de wereld wordt gedeeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle