Prins Harry en Kate Middleton maken zeldzame verschijning samen

Speciaal voor Anzac Day lopen de twee royals zij aan zij.

prins-harry-kate-middleton-anzac-day
Karwai TangGetty Images

Terwijl Meghan Markle op het punt staat te bevallen van haar eerste kind gaat het drukke leven van de Britse royals, waaronder haar man prins Harry, gewoon door. Op donderdag 25 april bezochten leden van de koninklijke familie de bekende Westminster Abbey in Londen om Anzac Day te vieren. Gezien prins William op het moment in Nieuw-Zeeland is voor een koninklijk werkbezoek, verscheen zijn vrouw Kate Middleton aan de zijde van prins Harry.

Anzac Day

De Britse royal family kwam samen om Anzac Day te vieren, de Australische en Nieuw-Zeelandse feestdag waarbij wordt stilgestaan bij de gezamenlijke militaire operaties van de landen tijdens de Eerste Wereldoorlog. Vorig jaar was Harry nog samen met Meghan om de dienst bij te wonen, maar omdat zij ieder moment kan bevallen (of is ze al bevallen?), kwam hij alleen. Maar niet helemaal alleen, want Kate Middleton verscheen aan zijn zijde. Zo werden Harry en Kate samen gezien bij aankomst bij Westminster Abbey, pratend en lachend met elkaar. Er gaan al langere tijd geruchten de ronde dat er problemen zouden zijn tussen Harry en Meghan en William en Kate, wat onder meer zou hebben gezorgd voor de opsplitsing van hun hofhoudens, maar de zeldzame verschijning van Harry en Kate wijst erop dat er niets gaande is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate opnieuw in het blauw

Hoewel Kate Middleton afgelopen maand maar weinig (lees: twee) publieke verschijningen heeft gemaakt, was de hertogin van Cambridge op beide momenten gekleed in het blauw. Zo droeg Kate tijdens de officiële paasdienst van het Britse koningshuis een babyblauwe look van haar favoriete ontwerper Alexander McQueen. Ook voor Anzac Day droeg Kate opnieuw de kleur blauw, al zij het in een totaal andere tint. De hertogin hulde zich namelijk in een indigokleurige jas van ontwerper Catherine Walker, die tegelijkertijd als jurk gedragen wordt, gecombineerd met een fascinator met veer in dezelfde kleur, en een clutch en hakken in donkergroen.

Duchess Of Cambridge Attends ANZAC Day Service
Max Mumby/IndigoGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton