Bohemian Rhapsody-Oscarwinnaar Rami Malek speelt verrassende rol in nieuwe Bond-film

Niet als Bond zelf, maar de acteur heeft wel een andere grote rol te pakken.

Rami Malek
Getty Images

Acteur Rami Malek (37), bekend van zijn Oscarwaardige vertolking van Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody, heeft een nieuwe rol te pakken, en wel in de nieuwe James Bond-film. De geliefde acteur zal in de film echter een hele andere kant van zichzelf laten zien, want hij kruipt in de huid van de schurk.

Rami Malek in nieuwe Bond-film

Bond-producenten Barbara Broccoli en Michael Wilson hebben – na maanden van speculeren – de eerste onthullingen gedaan over de nieuwste film. Het strikken van Malek als de schurk in de film was één van die onthullingen, die het grote publiek enigszins heeft verrast. We kennen Malek natuurlijk van zijn roemruchte rol als Freddie Mercury, waar hij in februari een Oscar voor beste mannelijke rol van het jaar voor in de wacht sleepte. Nu zal de acteur in de huid kruipen van een schurk, en daarmee een heel ander personage neerzetten. 'Ik ben van plan het leven hem [Bond, red.] zo lastig mogelijk te maken', was de veelbelovende reactie van Malek op de bekendmaking van zijn nieuwste rol.

Wat je nog meer wil weten

Verder is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe film. Zo is de titel van de 25e Bond-film nog niet bekend, en is het ook nog onduidelijk of Daniel Craig opnieuw in de huid van Bond kruipt. Vooral door de leeftijd van de acteur – 51 jaar – wordt voorspeld dat de acteur de nogal slopende rol niet nog een keer zal vertolken. Tim Hiddleston (38), momenteel te zien in Avengers: Endgame, en Richard Madden (32), vooral bekend als Robb Stark in Game of Thrones, staan bovenaan de lijst van potentiële Bond-opvolgers. Ook de naam van de Ierse Cillian Murphy wordt al jaren genoemd, maar de inmiddels 42-jarige acteur lijkt nu door zijn leeftijd toch afgeschreven als Bond voor langere tijd.

Script

Wie we wel zeker terug gaan zien in de film, is de Franse actrice Lea Seydoux. Zij zal opnieuw de rol van Dr. Madelaine Swann gaan vertolken. Ook Ben Whishaw als Q, Ralph Fiennes als M en Naomie Harris als Miss Moneypenney zullen terugkeren. Verder weten we dat de film geregisseerd zal worden door Cary Joji Fukunaga, en daarmee het stokje heeft overgenomen van Danny Boyle, die het naar verluidt niet eens kon worden met producenten over de inhoud van de film. Dat script was sowieso een beetje een probleem; de ene scenarist na de andere zag af van het bedenken van het script. Mede dankzij de vrouwelijke scenarioschrijfster Phoebe Waller-Bridge zou het echter toch goedgekomen zijn met het script, dat onder meer een strijd bevat tussen Bond en een andere, vrouwelijke geheime agent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity