Justin Bieber reageert op playback-beschuldigingen tijdens Coachella-optreden

In een directe en nogal felle tweet laat de zanger weten niet van de beschuldigingen gediend te zijn.

Justin Bieber reageert op kritiek Coachella
Getty Images

Justin Bieber heeft op Twitter van zich laten horen nadat hij ervan werd beschuldigd te hebben geplaybackt tijdens zijn optreden met Ariana Grande op Coachella. Die kritiek kwam van de Amerikaanse presentatrice Morgan Stewart. In een tweet heeft Bieber nu op haar commentaar gereageerd, maar haar ook aangesproken op de manier waarop ze haar platform gebruikt.

Kritiek op optreden Justin Bieber

Maar eerst even terug naar het verrassingsoptreden van Bieber op Coachella, in de Californische woestijn. Het bekende festival werd afgelopen zondag afgesloten door Ariana Grande, die voor haar fans een verrassing in petto had. Zo haalde Grande niemand minder dan Justin Bieber het podium op, die vervolgens zijn monsterhit Sorry vertolkte. Die vertolking was volgens Stewart echter niet live; in het entertainmentprogramma Nightly Pop beschuldigt ze de zanger ervan te hebben geplaybackt.

Reactie van Bieber

In een reactie laat de Canadese zanger nu weten niet geplaybackt te hebben, maar met een band mee te hebben gezongen, iets wat volgens hem niet ongebruikelijk is voor een gastoptreden. Maar daar laat de zanger het niet bij; hij voorziet Stewart op zijn beurt ook van de nodige kritiek, die vooral te maken heeft met haar negativiteit. 'Het zijn mensen zoals jij die op school andere kinderen zo erg pesten dat ze er suïcidaal van worden', zijn de harde woorden van Bieber op het platform.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Advies

Het advies dat de zanger de presentatrice vervolgens geeft, luidt als volgt: 'Bedenk eens voor hoeveel positiviteit je zou kunnen zorgen als je de tijd die je nu verdoet aan mensen uitlachen, zou gebruiken om mensen aan te moedigen. Wanneer gaan wij mensen er eens plezier uit halen om elkaar te waarderen, in plaats van de grond in te boren?'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity