De eerste tour van prins Harry en Meghan Markle's royal baby staat al gepland

Baby Sussex is daarmee de jongste Britse royal ooit die meegaat op een officiële tour.

eerste-tour-royal-baby
Chris JacksonGetty Images

Meghan Markle en prins Harry houden het wel spannend wat betreft de komst van de royal baby. Zo zou het eerste kindje van het koninklijke stel in april of begin mei geboren moeten worden, wat betekent dat het ieder moment zou kunnen gebeuren (hoewel sommigen geloven dat dit al gebeurd is). Maar voordat het zover is, worden er al grootse plannen gemaakt door de hertog en hertogin. Zo zouden de twee hun "Baby Sussex" meenemen op hun royal tour door Afrika eind 2019.

Eerste tour voor Baby Sussex

Dat meldt The Sunday Times. Zo zegt royal reporter Roya Nikkhah dat er plannen gemaakt worden voor een royal tour door Afrika in 2019 (soortgelijk aan Meghan en Harry's tour door Oceanië in 2018), ook al zijn die plannen nog niet bevestigd door Kensington Palace. Die tour door Afrika zou de eerste tour betekenen voor Harry en Meghans nog ongeboren baby. 'De hertog en hertogin van Sussex zijn druk bezig met het plannen van hun eerste overzeese reis met hun eerste kind, een officiële tour door Afrika in de herfst,' aldus Nikkhah in The Sunday Times. 'De baby, die nu ieder moment ter wereld kan komen, zal de jongste royal ooit worden die meegaat op een officiële tour.' Volgens de koninklijk deskundige zal de trip naar Afrika plaatsvinden in oktober 2019, als de royal baby ongeveer zes maanden oud is.

Verhuizing?

Er gaan al een tijdje geruchten dat Meghan en Harry plannen hebben om (tijdelijk) te verhuizen naar het Afrikaanse continent. Zo zouden Meghan en Harry naar het buitenland verhuizen voor 'een rol die betrekking heeft op het Gemenebest, liefdadigheidswerk en het promoten van Groot-Brittannië.' De buitenlandse rol voor het stel in Afrika zou twee of drie jaar duren, en als er een verhuizing zou plaatsvinden, zou deze in 2020 op de planning staan. Maar volgens royal reporter Nikkhah zou het dus (in eerste instantie) gaan om een officiële tour door Afrika, en niet een verhuizing. De aankondiging van de tour zal volgens de koninklijk deskundige 'gauw volgen' na de komst van de royal baby. We moeten nog even geduld hebben dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle