Is Meghan Markle vrijdag bevallen? Royal fans denken van wel

Zouden Meghan en Harry al de trotse ouders zijn geworden van hun eerste kindje?

meghan-markle-vrijdag-bevallen
Max Mumby/IndigoGetty Images

De royal baby van Meghan Markle en prins Harry kan ieder moment geboren worden. Sinds de bekendmaking dat het koppel de geboorte graag stilhoudt voor het publiek, komen er iedere dag wel weer nieuwe speculaties bij. Zo dachten koninklijke fans kort geleden nog dat Meghan al was bevallen, maar die verdenkingen zijn inmiddels bijgesteld. Nu gaat het verhaal rond dat de geboorte afgelopen vrijdag 26 april plaatsvond. Waarom royalty fans daarvan overtuigd zijn? Er werd een ambulance gezien bij Frogmore Cottage in de Britse plaats Windsor, het nieuwe onderkomen van Meghan en Harry.

Is Meghan vrijdag bevallen?

Volgens People verscheen er uit het niets een ambulance op het terrein bij Frogmore Cottage, wat erop wijst dat Meghan misschien naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Niet meer dan logisch dus dat fans van de royal family laaiend enthousiast werden en de zogeheten South Central Ambulance Service, de lokale ambulancedienst die opereert in Buckinghamshire, Oxfordshire, Berkshire en Hampshire, overvielen met vragen over de mogelijke geboorte van baby Sussex. De ambulancedienst kwam met een officiële verklaring, waarin er uiteraard vaag werd gedaan over hun optreden afgelopen vrijdag bij Frogmore Cottage. Zo staat er te lezen in de verklaring:

'South Central Ambulance Service houdt zich bezig met de zorg voor alle patiënten in Windsor op gebruikelijke wijze. Het is niet mogelijk om commentaar te geven op ambulanceritten rondom Windsor, mede doordat vertrouwelijke informatie van patiënten gerespecteerd moet worden. Daarom geven wij ook geen commentaar op operationele kwesties in relatie tot de koninklijke familie.'

Speculaties

Al zou het wel om de geboorte van de royal baby gaan, het ambulancepersoneel is gegarandeerd geïnstrueerd dat geheim te houden. Hoewel het speculeren blijft, zou het goed mogelijk zijn dat Meghan al is bevallen. Zo is de hertogin eind april/begin mei uitgerekend, en is ook Meghans moeder Doria Ragland inmiddels aangekomen in Londen. Misschien schoot het ambulancepersoneel van de South Central Ambulance Service een "gewone" burger te hulp afgelopen vrijdag, misschien waren het toch Meghan Markle's weeën. We zullen het pas te weten komen wanneer het royal koppel zelf besluit het nieuws bekend te maken. Wij wachten nog geduldig (lees: nagelbijtend) de grote aankondiging af.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle