Buckingham Palace geeft verborgen hint over de naam van Meghan Markle en prins Harry's royal baby

Geeft het Britse koningshuis hiermee het geslacht en de mogelijke naam van de baby weg?

Suit, Formal wear, Ceremony, Marriage, Wedding dress, Event, Wedding ceremony supply, Tradition, Dress, Tuxedo,
Getty Images

Hoewel sommigen ervan overtuigd zijn dat Meghan Markle al bevallen is van haar royal baby, wacht de wereld met smart op het verlossende officiële bericht van Buckingham Palace met het grote nieuws. Of de baby er al is of niet is dus nog onduidelijk, hoewel ondertussen steeds meer hints gelinkt aan de royal baby aan het licht komen. Zo wordt er veelvuldig gespeculeerd over de naam van het nieuwe kindje, en het lijkt er sterk op dat Buckingham Palace de mogelijke naam van de baby heeft verklapt.

Website

De hoogzwangere Meghan en prins Harry hebben het geslacht van hun baby nog niet onthuld, laat staan dat ze de naam van het kind publiekelijk bekend maken. Toch wordt een tipje van de sluier van de mogelijke naam onthuld, door een update van de website van de Britse koninklijke familie. De officiële website van het koningshuis Royal.uk heeft officiële landingspagina's voor alle belangrijke leden van de koninklijke familie, inclusief de kinderen. De persoonlijke pagina van prinses Charlotte heeft bijvoorbeeld de url-link Royal.uk/Princess-Charlotte. Als je dezelfde url-link probeert met andere random namen krijg je een melding dat de pagina niet bestaat. Als echter de specifieke namen prins Arthur, prins James of prins Alexander worden getest, komen de pagina's meteen weer terug in de hoofdpagina, wat inhoudt dat ze zijn gereserveerd voor publicatie.

'Onderzoek'

Dit is waarschijnlijk de grootste aanwijzing tot nu toe over Meghan en Harry's eerste kindje. Als deze informatie klopt heeft Buckingham Palace zojuist verklapt dat de royal baby een jongen is en waarschijnlijk een van de bovengenoemde traditionele namen zal krijgen. Het Britse koningshuis kreeg lucht van het verhaal en stelt tegenover Yahoo dat deze pagina's zijn opgezet voor onderzoek en niks te maken hebben met de royal baby: 'Een groot aantal zoektermen zijn enige tijd geleden op Royal.uk opgezet ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de site', aldus een vertegenwoordiger van het paleis. Het is nog even afwachten of we met deze hints het inderdaad aan het juiste eind hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle