Kylie Jenner bevestigt met nieuwe Instagram-post dat ze klaar is voor baby nummer 2

De Amerikaanse realityster is duidelijk in haar laatste Instagram-post; ze is klaar voor een tweede kind met Travis Scott.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Amerikaanse realityster en beautymagnaat Kylie Jenner bevestigt in een nieuwe Instagram-post dat ze klaar is voor baby nummer twee. In die post feliciteerde ze haar vriend Travis Scott met zijn 27ste verjaardag en stelde voor om 'te werken' aan een nieuwe baby.

Klaar voor gezinsuitbreiding

Begin dit jaar gingen de geruchten dat Kylie en Travis klaar waren voor hun gezinsuitbreiding door een tweet die de jongste Kardashian-Jenner de wereld instuurde. 'Ik heb iets heel spannends dat ik binnenkort met jullie ga delen! Ik heb hier een tijdje op liggen broeden, ik kan niet wachten om mijn nieuwe project al te delen.' Jenner had het toen over een nieuwe lancering van haar beautymerk Kylie Cosmetics. Maar dat de 21-jarige Amerikaanse nu wel klaar en duidelijk is over haar wens om een tweede kindje te krijgen met Travis Scott, bewijst haar laatste Instagram-boodschap. In de caption van het bericht om Scott te feliciteren met zijn verjaardag, zegt Jenner trots te zijn in hoe hij al die tijd evolueerde in de beste partner en vader voor hun dochter Stormi. Ze sluit het bericht af met 'let's fuck around and have another baby.' Als dat geen klare taal is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity