Meghan Markle bevalt mogelijk niet thuis nu de royal baby op zich laat wachten

De hertog en hertogin van Sussex houden de bevalling van hun eerste kindje erg privé.

meghan-markle-ingeleid
Max Mumby/IndigoGetty Images

Is Meghan Markle al bevallen? De komst van de royal baby houdt de gemoederen bezig. Sommigen beweren dat het eerste kindje van prins Harry en Meghan al geboren is, maar zover wij weten is de hertogin nog altijd hoogzwanger. Het zou zelfs zo zijn dat Meghan wordt ingeleid, nu de baby al een tijdje op zich laat wachten. Dat meldt de Daily Mail.

'Meghan wordt ingeleid'

Zo zegt de Daily Mail dat Meghan mogelijk binnen twee dagen zal worden ingeleid. Meghan is namelijk al een week uitgerekend, en dus bereiden dokters zich mogelijk voor op het opwekken van de weeën. Een bron vertelde aan het Britse krant dat Meghans leeftijd (ze is nu 37 jaar oud) de reden zou zijn om de weeën op te wekken. 'Een recent onderzoek wees uit dat voor vrouwen boven de 36 zouden moeten kiezen voor inleiding, omdat ze een hoger risico lopen tijdens de bevalling,' aldus de bron, die tevens verloskundige is. Als Meghan inderdaad wordt ingeleid, is een thuisgeboorte, in Frogmore Cottage - wat Meghan en Harry voor ogen hadden - niet mogelijk. De hertogin zal dan bevallen in het Frimley Park ziekenhuis.

White-collar worker, Suit, Street fashion, Gesture, Formal wear,
Getty Images

Kensington Palace meldt bevalling

Naar verluidt zou Kensington Palace de wereld inlichten wanneer de hertogin van Sussex aan het bevallen is van de royal baby. Niet alleen kunnen we dus het officiële nieuws van het paleis verwachten op het nieuwe Instagram-account van het koppel; de geruchten gaan ook dat ze zullen melden wanneer Markle aan het bevallen is, dat meldt People. De hertog en hertogin van Sussex die alles rond de bevalling van hun eerste kindje tot nu toe erg privé hielden, gaan misschien toch wat meer delen dan we eerst verwachten.

Geen traditionele fotoshoot

Begin dit jaar maakte het Britse koninklijke koppel bekend in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje die ze zullen verwelkomen eind april, begin mei dit jaar. Dat de royal baby nu dus elk moment kan geboren worden, houdt media overal ter wereld bezig. People meldde eerder dat Buckingham Palace zal aankondigen wanneer Meghan aan het bevallen is, dus we zullen niet volledig in het ongewisse blijven over de komst van de kleine Sussex. Zo wordt ook gemeld dat de nieuwe ouders de traditionele fotoshoot aan de ingang van het ziekenhuis zullen overslaan en in stilte de eerste momenten met hun dochter of zoon zullen doorbrengen. People voegt toe dat Harry en Meghan wél zullen poseren voor een officieel portret op het terrein van Windsor Castle met Baby Sussex in de armen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle