Sophie Turner en Joe Jonas zijn in het geheim getrouwd in Las Vegas

Het huwelijk werd geofficieerd door een Elvis impersonator.

2019 Billboard Music Awards - Show
Kevin MazurGetty Images

Sophie Turner (23) en Joe Jonas (29) zijn getrouwd! Het stel besloot gisteren na de Billboard Music Awards te trouwen tijdens een surprise ceremonie in een Elvis-kapel in Las Vegas.

Sky, Event, Performance, Stage,
Sophie Turner en Joe Jonas tijdens de ceremonie
DiploInstagram

Bruiloft in Vegas

Sophie Turner en Joe Jonas zijn sinds 2016 samen, en maakten in oktober 2017 hun verloving bekend. Vriend van het stel Dj Diplo legde alles vast in zijn Instagram stories, en was de wedding dj tijdens het feest. Bij de ceremonie waren verschillende beroemdheden aanwezig, zoals Joe's broers Nick en Kevin, en dj Khaled. Coverster van het Vogue Wedding Issue en de vrouw van Nick Jonas, Priyanka Chopra was het bruidsmeisje van de Game of Thrones-actrice.

Simpele jurk

Op de spontane beelden van de ceremonie die er de ronde doen op Instagram is te zien dat Joe Jonas een mooi pak draagt, en Sophie Turner een simpele witte jurk met een sluier. Na de ceremonie zijn de twee met kleding en al in de jacuzzi gesprongen.

Floral design, Art,
Sophie Turner en Joe Jonas tijdens de ceremonie
DiploInstagram

Omdat het natuurlijk Las Vegas is, werd het stel getrouwd door en Elvis impersonator. Fun fact: vele beroemdheden gingen Sophie en Joe voor met een bruiloft in dezelfde kapel; Britney Spears (2004), Bruce Willis en Demi Moore (1987), Peaches Geldof (2008) en Pamela Anderson (2007). Sophie en Joe's flash wedding was in vergelijking met het extravagante vierdaagse feest van Priyanka Chopra en Nick Jonas in India een bescheiden trouwerij. De bruiloft schijnt maar €535 hebben gekost. Maar het feest is nog niet voorbij, want het pasgetrouwde stel heeft aangegeven de bruiloft nog een keer over te doen aankomende zomer in Frankrijk.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wil je meer wedding inspiratie opdoen? De nieuwe Vogue Wedding met Priyanka Chopra op de cover, en nog 24 andere spectaculaire bruiloften, ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity