Blake Lively maakt derde zwangerschap bekend op rode loper

De 31-jarige actrice toonde haar groeiende baby-bump al stralend in een bijzondere look.

Clothing, Dress, Shoulder, Premiere, Beauty, Fashion, Pink, Leg, Fashion model, Footwear,
Getty Images

Blake Lively maakt al jaren lang een immer opvallende indruk op de rode loper, gehuld in de meest stijlvolle ontwerpen. Nu maakt de actrice opnieuw een opzienbarend verschijning tijdens een rode loper event, waar de actrice voor het eerst haar baby-bump toont en het grote nieuws bekend maakt dat ze in verwachting is van haar derde kindje.

Stralend

Lively was aanwezig bij de première van de film Pokémon Detective Pikachu, de nieuwste film van haar man Ryan Reynolds. Ter ondersteuning van haar man verscheen de 31-jarige actrice naast zijn zijde voor de pers, in een opvallende en passende look waar ze voor het eerste haar baby-bump toont. Gehuld in een strakke gele jurk (een mooi referentie naar Pikachu) van het modehuis Retrofête betrad de actrice op de rode loper, met een gele strik om haar middel waardoor haar figuur nog meer werd geaccentueerd. Met een krullende bos haar en een frisse en make-up look straalde de actrice in haar bijzondere look.

Yellow, Fashion, Premiere, Event, Dress, Fashion design, Flooring, Performance, Style, Carpet,
Getty Images

Buiten de spotlight

De bekendmaking van de zwangerschap kwam als een totale verrassing voor de fans van de actrice. Lively heeft de afgelopen geen persoonlijks foto's geplaatst op haar Instagram-account waardoor niemand iets vermoedde. Het koppel heeft al twee kinderen, de vier jaar oude James en de twee jaar oude Inez. Zij worden grotendeels buiten de spotlight gehouden, afgezien van een paar openbare evenementen. Het is te verwachten dat het gezin hun privacy ook met de komst van het derde kindje wilt bewaken. Wanneer Lively precies is uitgerekend en of het een jongen of een meisje is, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity