Nog meer babynieuws: Keira Knightley is zwanger van haar tweede kind

De actrice maakte het nieuws bekend op een Chanel-feestje in Parijs.

keira-knightley-zwanger-tweede-kind
Marc PiaseckiGetty Images

Blake Lively was niet de enige die op donderdag haar kersverse zwangerschap bekendmaakte. Ook actrice Keira Knightley is zwanger. Zo verwacht ze samen met haar man James Righton haar tweede kindje. De actrice maakte het heuglijke nieuws bekend tijdens een feestje van Chanel in Parijs, waar ze met een zichtbare baby bump een auto uitstapte.

Keira Knightley is zwanger

Zo arriveerde Keira bij een de zogeheten J12 cocktail party van Chanel, na de Resort show van het Franse modehuis. De actrice was gehuld in een enkellange Chanel-jurk in wit met beige waarin haar babybuik goed te zien was. Haar van nature krullende lokken droeg ze losjes over haar schouders, met een onmiskenbare pregnancy glow op haar gezicht.

De actrice en muzikant James Righton leerden elkaar kennen in 2011 en trouwden twee jaar later in 2013. Samen hebben ze al een dochter, de vierjarige Edie Knightley Righton. Edie kan dus binnenkort een broertje of zusje verwachten. Het geslacht van de baby, en wanneer Keira is uitgerekend, is nog niet bekend.

Keira over moederschap

Keira Knightley heeft zich in het verleden meermaals uitgesproken over het moederschap. Zo uitte de 34-jarige actrice vorig jaar nog kritiek op Britse royal Kate Middleton. Volgens Keira is het onrealistisch dat er van koninklijke vrouwen wordt verwacht dat ze binnen een uur na de bevalling alweer buiten staan, inclusief jurk, goed haar en stralende make-up. Zo schreef de actrice in een openlijk essay: 'Zie er mooi uit, zie er stijlvol uit, laat het slagveld vooral niet zien, Kate.' Ook vertelde Keira in een interview met Ellen DeGeneres in diens talkshow dat haar dochtertje niet naar Disney-films mag kijken. De actrice keurt de manier waarop Disney-prinsessen geportretteerd worden namelijk af. ‘Assepoester wacht op een man om haar te redden. Dat moet je niet doen, red jezelf!’, zegt ze in het interview.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity