Kate Middleton en prins William geven eerste reactie op geboorte royal baby in deze video

De hertog en hertogin laten weten ontzettend blij te zijn voor het koppel en kijken er naar uit hun nieuwe neefje te ontmoeten.

Event, White-collar worker, Design, Suit, Technology, Tourism, Job, Conversation, Gesture, Fashion accessory,
Getty Images

Afgelopen maandag werd het grote nieuws bekend gemaakt dat Meghan Markle is bevallen van haar eerste kindje. De komst van de zoon van de Harry en Meghan zorgde voor veel vreugdevolle reacties en felicitaties. Zo ook van Kate Middleton en prins William, die in een video voor het eerst reageren op de komst van de baby en een boodschap meegeven aan de kersverse ouders.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Enthousiast

William en Kate woonden gister een evenement bij in Cutty Sark in Londen om hun nieuwe project genaamd The King's Cup te lanceren, om het bewustzijn te vergroten voor verschillende fondsen voor acht liefdadigheidsorganisaties. Het koppel vertelde aan reporters over hun nieuwe project, maar ook over de komst van de royal baby. Zo stellen Kate en William ontzettend blij te zijn voor de hertog en hertogin van Sussex, en zij ze enthousiast om kennis te maken met de nieuwste toevoeging aan de koninklijke familie. 'Ik hoop dat ze de komende dagen rustig aan kunnen doen en kunnen genieten van hun kindje,' stelde William. Daarnaast grapte de prins aan de verslaggevers over hoe blij hij is om zijn jongere broer te verwelkomen in 'de groep mensen met slaapgebrek, a.k.a. ouders.'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naam

Kate voegde er vol enthousiasme aan toe: 'Het is een geweldige tijd van het jaar om een baby te krijgen, de lente hangt in de lucht.' Daarnaast liet het koppel weten dat ze ernaar uitkijken om hun nieuwe neefje te ontmoeten een dezer dagen, als het kersverse gezin wat rust heeft gehad. Ook de naam van de royal baby is nog niet bekend bij Kate en William, zo stelt de hertogin: 'We weten ook de naam nog niet, het is heel spannend voor ons allebei.' Vandaag wordt verwacht dat Meghan en Harry de naam van hun zoon zullen onthullen, en tevens de wereld het eerste langverwachte beeld zullen tonen van de nieuwe baby Sussex.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton