Hello world! Meghan Markle en prins Harry tonen hun zoontje aan de wereld

De trotse ouders Meghan en Harry stellen hun pasgeboren zoontje voor aan de wereld.

White, Suit, Red carpet, Carpet, Formal wear, Event, Fashion, Flooring, Tuxedo, Outerwear,
Getty Images

Op maandagochtend beviel de hertogin van Sussex van haar eerste kindje met prins Harry. Het koninklijke koppel mocht een gezond zoontje van 3,2 kilogram verwelkomen vroeg in de ochtend om 05:25 uur, dat werd bekendgemaakt op het officiële Instagram-account van de Sussex's. Nu stellen de kersverse ouders hun zoontje voor aan het publiek in St. George's Hall in Windsor Castle, waar zij vorig jaar ook trouwden. Meghan noemt de geboorte van haar zoon, die op dit moment nog geen naam heeft, "magisch". De ouders hebben ook vandaag de naam van hun eerste kindje bekend gemaakt; hun zoontje heet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Child, Baby, Skin, Hand, Birth, Finger, Gesture, Comfort, Nail,
Getty Images

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trotse ouders

Voor dat Meghan Markle en prins Harry hun kindje voorstelden, vierden ze de komst van hun baby in privékring. Nu, twee dagen later na de geboorte maken we kennis met hun zoontje. 'Het is geweldig tot nu toe', zegt de echtgenote van de prins woensdag tijdens persmoment. 'Ik ben omgeven door de twee mooiste mannen van de wereld. Ik ben zo gelukkig.' Ze omschrijft haar zoon als "rustig" en 'Hij heeft een lief karakter.' Op de vraag op wie hij het meeste lijkt, zijn beiden niet helemaal zeker. 'Hij ziet er elke dag weer anders uit. Hij heeft al een beetje gezichtshaar', lacht Harry. 'We zijn zo blij dat we nu ons kleine bundeltje met liefde hebben en deze waardevolle tijd met hem kunnen doorbrengen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hello world!

In het eerste live interview van vader Harry op maandagochtend vertelde hij dat moeder en zoon het goed stellen en wil iedereen bedanken voor hun steun en opwinding tijdens deze bijzondere tijd in hun leven, klinkt het. In datzelfde interview werd al snel duidelijk dat we niet lang moesten wachten voor de kennismaking van Archie Harrison. Prins Harry nam de gelegenheid om te onthullen wanneer de baby formeel zou worden voorgesteld aan het publiek. Hij vertelde op maandagochtend: 'Ik denk dat we je waarschijnlijk over twee dagen terug zullen zien - zoals gepland - dit als een gezin om het nieuws te delen en zodat iedereen de baby kan zien.' Vandaag kunnen we dus de allereerste foto van de koninklijke baby verwachten. Ondanks dat Meghan Markle op het laatste moment in het diepste geheim werd overgebracht naar het Portland ziekenhuis voor de bevalling, stellen zij en Harry in tegenstelling tot de koninklijke traditie hun kindje niet voor op de trappen aan de ingang van het ziekenhuis. Vrij snel na de geboorte van de royal baby keerde het gezin terug naar huis in Frogmore. Nu stellen de kersverse ouders hun pasgeboren zoon voor in St George's Hall in Windsor Castle.

Event, Suit, Ceremony, Formal wear, Smile, Tuxedo, Happy, White-collar worker, Fashion accessory,
Getty Images


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle