Brad Pitt's reactie op de vraag of hij terug met Jennifer Aniston is

In een video reageert de Amerikaanse acteur of hij terug in een relatie is met Jennifer Aniston.

Suit, Formal wear, Dress, Tuxedo, Fashion, Hairstyle, Event, Shoulder, Gown, Joint,
Getty Images

De Amerikaanse acteur Brad Pitt heeft het wel gehad met de vraag of hij terug samen is met Jennifer Aniston. In 2005 liep zijn huwelijk met de actrice op de klippen en daar is duidelijk nog steeds niet iedereen over. De acteur had één duidelijk antwoord voor de fotograaf die hem - opnieuw - de vraag stelde, dat meldt Entertainment Tonight.

'Oh, mijn god'

In de video die de entertainment website online plaatste zie je dat een fotograaf de 55-jarige acteur benadert en zijn cool verliest wanneer hij de brandende vraag die op zijn lippen hangt koste wat kost wil stellen. 'Brad, ik moet het vragen. Iedereen wil het weten. Zijn jij en Jen weer een koppel?'. De acteur was duidelijk not amused toen hij deze overbodige vraag kreeg. 'Oh, mijn god', antwoordde hij geërgerd. Toen hij in zijn witte auto stapte, wenste hij de fotograaf nog een 'fijne dag' toe.

Beide vrijgezel

De reden waarom de geruchten dat de twee opnieuw samen zouden zijn weer de ronde doen is omdat de acteur aanwezig was op de vijftigste verjaardag van Aniston. Een bron vertelde aan Entertainment Tonight: 'Jen en Brad zijn vrienden gebleven en hebben al een paar keer met elkaar gesproken sinds ze beiden single werden. Ze zijn vrienden en hebben elkaar ondersteund in moeilijke tijden. Ze zijn zo ver gekomen sinds hun huwelijk en zijn van plan om vrienden te blijven voor het leven. Er zijn echt geen gevoelens meer tussen hen.' Zowel Pitt als Aniston zijn op dit moment vrijgezel. Brad scheidde in 2016 van Angelina Jolie en verbrak Aniston vorig jaar haar relatie met Justin Theroux.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity