Waarom Blake Lively niet aanwezig was bij het Met Gala

De Amerikaanse actrice en haar man Ryan Reynolds hadden een goede reden om het Met Gala dit jaar over te slaan.

Meest extravagante jurken van 2018
Getty Images

Blake Lively is ongetwijfeld een van onze favorieten gasten bij het jaarlijkse Met Gala. Vorig jaar verscheen de Amerikaanse actrice in een bordeauxrode jurk die zó groot was, dat Blake met een party bus naar de rode loper van het mode gala vervoerd werd. De 31-jarige actrice en haar man, acteur Ryan Reynolds waren dit jaar afwezig om een reden, die we allemaal wel eens gebruiken.

Druk, druk, druk

Het stel had een goede reden om af te zeggen voor het modespektakel. De twee waren "zeer vermoeid" vanwege hun drukke schema en door Blake’s zwangerschap die ze nog maar net aankondigde. En of dat niet al vermoeiend genoeg is; vergeet niet dat het stel al twee jonge kinderen heeft, dochtertjes Inez (2) en James (4). Daarbij begint Ryan weer met het filmen van een nieuwe film op locatie waarbij het hele gezin met hem mee reist. 'Wij gaan overal samen heen als gezin. Het maakt niet uit of we in Spanje of New York zijn, zolang de familie bij elkaar is dan zijn we thuis,' vertelde Reynolds recent aan People. Andere beroemdheden die niet bij het Met Gala aanwezig waren onder andere: Rihanna, Beyoncé, Sarah Jessica Parker, Madonna, Emilia Clarke, Justin Bieber en Ariana Grande.

Baby bump

Vorige week heeft Blake haar zwangerschap bekend gemaakt in een gele jurk van Retrofête, waar haar baby bump goed zichtbaar was. Op de première van Ryan Reynolds nieuwe film Detective Pikachu. De aankondiging was voor velen onverwacht, de actrice had in de weken daarvoor niets laten merken. Wanneer de actrice precies is uitgerekend en wat het geslacht van de baby is, is nog niet bekend.

Blake lively baby bumb in gele jurk
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity