Meghan Markle en prins Harry maken de naam van hun zoontje bekend

De kersverse ouders maakten zonet de naam van hun pasgeboren baby bekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins Harry en Meghan Markle hebben de naam van de koninklijke baby aangekondigd. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, zo heet hun zoontje dat begin deze week geboren werd. Het koninklijke koppel mocht maandagochtend een gezond zoontje van 3,2 kilogram verwelkomen. Deze ochtend stelde de kersverse ouders hun zoontje voor aan het publiek in St. George's Hall in Windsor Castle.

Passend eerbetoon

Volgens verschillende media heeft de naam Archie de Engelse oorsprong en betekent 'oprecht en vet'. Het is een variant van de naam Archibald, hoewel de Sussexes niet duidelijk hebben gemaakt of dat zijn hele naam is. Harrison, aan de andere kant, is een passend eerbetoon aan de vader van de baby. Het betekent letterlijk "zoon van Harry."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste familiebezoek

Op het Instagram-account van het jonge gezin is te zien dat Archie deze middag zijn eerste familiebezoek er heeft opzitten waarbij ze meteen de naam aankondigden. Harry en Meghan hebben gewacht met het aankondigen van de naam tot als Archie’s overgrootmoeder koningin Elizabeth hem ontmoette. Op de Instagram-foto zijn zij en prins Philip te zien bij Harry en Meghan, die de baby draagt. Meghans moeder Doria Ragland is vult het plaatje aan.

White, Suit, Red carpet, Carpet, Formal wear, Event, Fashion, Flooring, Tuxedo, Outerwear,
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle