Prins George heeft de naam van Baby Sussex maanden geleden per ongeluk al verklapt

De kleine prins liet maanden geleden de naam in een gesprek vallen.

Child, Hair, Clothing, Toddler, Hairstyle, Outerwear, Sleeve, Child model, Blond, Neck,
Getty Images

Velen waren zeer verrast over de naam van Meghan Markle en Prins Harry's royal baby. Archie Harrison Mountbatten-Windsor is niet een standaard royal naam, maar heeft wel een bijzondere betekenis voor de hertog en hertogin. Nu blijkt dat na maandenlange speculatie over de naam van baby Sussex, prins George eerder heeft verklapt hoe zijn toekomstige neefje zou gaan heten.

Per ongeluk

Lang voordat de zoon van Meghan en Harry geboren werd, was de kleine prins George op een uitstapje met zijn grootmoeder Carole Middleton, de moeder van Kate. Tijdens de wandeling ontmoetten ze een man die zijn hond uitliet, waarmee de Prins de monumentale informatie over de royal baby per ongeluk deelde. Zo vertelt de man aan The Sun: 'Om vriendelijk te zijn heb ik een beetje met ze gepraat en ik vroeg George wat zijn naam was, ook al wist ik die natuurlijk', vertelde de man. 'Tot mijn verbazing, zei hij, "Ik heet Archie", met een grote glimlach op zijn gezicht. Ik weet niet waarom hij zichzelf Archie noemt, maar kinderen spelen wel vaker met hun naam.' Deze opmerking kan wellicht een grapje zijn geweest van de kleine prins, maar waarschijnlijker is dat prins George sommige van de volwassenen in zijn familie de naam heeft horen gebruiken en hem daardoor onthield. De man zocht op het moment niks achter de opmerking van de kleine prins, waarmee het grote geheim toch nog bewaard is gebleven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity