Prins Harry was in Nederland en kreeg dit lieve cadeau voor baby Archie

Tijdens zijn bezoek aan Den Haag kreeg de Britse prins een heel lief cadeau van deze Nederlandse prinses.

prins-harry-lief-cadeau-baby-archie
Max Mumby/IndigoGetty Images

Vorige week maakte het Britse koningshuis bekend dat prins Harry naar Nederland zou komen. Hoewel Harry zijn afspraak in Amsterdam op woensdag 8 mei cancelde - en zijn vrouw Meghan Markle in de tussentijd beviel van baby Archie - ging zijn bezoek aan Den Haag nog wel gewoon door. Harry bezocht ons politieke hart om de Invictus Games van 2020 te bespreken. Zo had de kersverse vader een afspraak met prinses Margriet, erevoorzitter van de Invictus Games, van wie hij achteraf een heel aandoenlijk cadeau kreeg.

Cadeau voor baby Archie

Tijdens zijn bezoek aan Den Haag bracht Harry een bezoek aan de Sportcampus Zuiderpark om daar de Invictus Games te promoten, de spelen die door Harry in 2014 zijn opgezet als een internationaal sportevenement voor militairen die door of tijdens dienst gewond zijn geraakt. Daar overhandigde prinses Margriet hem twee cadeaus: een jasje met 'daddy' erop en een wit rompertje met daarop het logo van de Invictus Games.

Launch Of The Invictus Games 2020 in The Hague
Patrick van KatwijkGetty Images
prins-harry-cadeau-baby-archie
Patrick van KatwijkGetty Images

In Den Haag klonk het startsein voor de spelen, die voor prins Harry erg belangrijk zijn. Niet alleen is hij de bedenker van het internationale sportevenement, ook is hij de beschermheer. Tijdens de lancering werden meerdere demonstraties getoond aan de prins en werd de vooruitgang van het project besproken. Geheel op zijn Hollands stapte Harry ook nog op een fiets met een kratje voorop, wat voor leuke beelden zorgde.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De vijfde Invictus Games worden volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag gehouden. Meer dan vijfhonderd deelnemers uit 19 verschillende landen zullen meedoen aan het sportevenement.

Baby Archie

Op maandag 6 mei beviel Meghan Markle van haar eerste kindje. Zij en prins Harry werden de trotse ouders van de kleine Archie, voluit Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Op woensdag 8 mei stelde het koppel hun zoontje voor aan het publiek in St. George's Hall in Windsor Castle.

Event, Suit, Ceremony, Formal wear, Smile, Tuxedo, Happy, White-collar worker, Fashion accessory,
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity