Het vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West kan ieder moment komen

De draagmoeder van het stel is as we speak aan het bevallen.

kim-kardashian-kanye-west-vierde-kind
Raymond HallGetty Images

Na de geboorte van royal baby Archie begin deze week, laat ook het vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West niet lang meer op zich wachten. Zo zou de draagmoeder van het stel en ce moment aan het bevallen zijn. Dat maakte Kims zus Kourtney Kardashian zojuist bekend in The Ellen DeGeneres Show. Zo vertelde de oudste Kardashian-zus dat de draagmoeder 'in labour' is gegaan en Kim en Kanye dus op het punt staan de trotse ouders te worden van hun inmiddels vierde spruit en tweede zoon. Daarmee verraste ze niet alleen host Ellen en het publiek, maar ook moeder Kris Jenner.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Baby nummer 4

In januari kwam het grote nieuws naar buiten dat realityster en beautymogul Kim Kardashian weer een kindje verwachtte via een draagmoeder. Zo kozen Kim en Kanye voor de geboorte van dochtertje Chicago al eerder voor een draagmoeder, omdat Kim aangaf na de geboorte van zoon Saint zelf niet meer in staat te zijn een kind te dragen. Zo zou ze lijden aan "placenta accreta" tijdens haar zwangerschappen, waarbij de placenta steeds dieper en vaster aan de baarmoeder komt vast te zitten dan in normale gevallen. Een volgende zwangerschap zou dus erg risicovol worden. Het vierde kindje van het stel wordt een jongetje, zo werd al eerder bekendgemaakt. Dat zou betekenen dat Kim en Kanye straks in totaal een huishouden met vier kinderen hebben: dochter North (5), zoon Saint (3), dochter Chicago (1) en hun vierde, nog naamloze zoon. Volgens geruchten zouden de twee hun vierde kindje Rob of Robert noemen, vernoemd naar Kims in 2003 overleden vader, Robert Kardashian.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Babyshower

Dat het vierde kindje van Kim en Kanye er ieder moment kan zijn, komt niet echt als een grote verrassing. Zo vond twee weken geleden de babyshower - compleet in CBD-thema - plaats, waarbij Kim vertelde dat de baby any moment now geboren kan worden. Tijdens het inmiddels vierde babyfeestje van de Keeping Up With The Kardashians-ster werden de closest friends van Kim volledig in de watten gelegd door wellness-experts op het gebied van CBD, wat staat voor cannabidiol, een soort wietolie die een geruststellende en helende werking heeft (zonder dat je er high van wordt). Bekijk hier alle beelden van de bijzondere babyshower.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity