Zo vierde Meghan Markle haar eerste Moederdag met baby Archie

Ter ere van de feestdag deelde de hertogin een bijzonder kiekje van haar pasgeboren zoon.

The Duke & Duchess Of Sussex Pose With Their Newborn Son
Dominic LipinskiGetty Images

Gister was het Moederdag waar alle moeders extra in het zonnetje worden gezet. Voor Meghan Markle was het gister een extra bijzondere dag, waar zij voor het eerst de feestdag vierde als kersverse moeder van haar pasgeboren royal baby Archie Harrison. Ter ere van de heugelijke dag deelde het nieuwe gezin een bijzonder beeld.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste Moederdag

Terwijl Moederdag in het Verenigd Koninkrijk op 31 maart plaatsvindt, koos Markle ervoor om de feestdag door te brengen op de dag dat het wordt gevierd in haar thuisland, de Verenigde Staten. Meghan vierde de dag samen met haar gezin, en haar eigen moeder Doria Ragland die al enige tijd in England verblijft en Meghan ondersteunde tijdens de zwangerschap en bevalling. Het koppel deelde een bijzondere foto op hun officiële Instagram-account, waar Meghans hand te zien is met Archies kleine voetjes voor een prachtige achtergrond vol bloemen. Bij het bericht schrijft het koppel een bijzondere tekst: 'We brengen een eerbetoon aan alle moeders van vandaag - het verleden, heden, en toekomstige moeders en degenen die verloren zijn gegaan maar voor altijd herinnerd zullen blijven. We eren en vieren iedereen... Dit is de eerste moederdag voor de Hertogin van Sussex.'

Eerbetoon

Naast dit schattige nieuwe kiekje zit er ook een diepere betekenis achter het beeld. Koninklijk commentator Roya Nikkhah wijst op het feit dat de bloemen op de achtergrond een subtiel eerbetoon zijn aan wijlen prinses Diana. Zo twittert hij: 'Ter gelegenheid van moederdag in de VS hebben de hertog en hertogin van Sussex deze foto vrijgegeven van de voeten van baby Archie tegen een achtergrond van blauwe vergeet-mij-nietjes, de favoriete bloemen van Diana, Princess of Wales.' Terwijl Meghan's moeder op dit moment het Verenigd Koninkrijk bezoekt om tijd door te brengen met haar dochter en eerste kleinkind, is het duidelijk dat Harry's moeder in ieders gedachten is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle