James Middleton toont nieuwe liefde op Instagram

De broer van Kate en Pippa Middleton heeft een nieuwe liefde en toont haar op Instagram.

image
James Middleton met zijn moeder Carole.Getty Images

James Middleton, de minder bekende broer van Kate en Pippa Middleton, heeft deze week zijn nieuwe liefde voorgesteld op social media. Omdat de term "Facebook-official" toch al een tijdje verouderd is, introduceerde hij zijn vriendin Alizee Thevenet op zijn Instagram-account.

View this post on Instagram

Sail away with me ⛵️ ☀️

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

De 32-jarige zakenman en jongere broer van de Middleton's deelde een foto van zichzelf met Alizee tijdens een zeiltocht in het Caribisch gebied. Matching truien, en al dezelfde matching lach maken het plaatje compleet. En hoe lief is die pet met de voorletter van zijn nieuwe vriendin? In de caption staat te lezen; 'Sail away with me'. Aw! Op het social media account van Middleton zijn vooral foto's en video's zijn pluizige vrienden te vinden, maar nu zijn alle ogen gericht op Thevenet. De geruchten dat de twee dolverliefd zouden zijn gingen al langer, maar bij deze bevestigt James zijn relatie met de Française die als financieel analist in Londen werkt.

image
James Middleton met zijn zus Pippa Middleton en schoonbroer James Matthews tijdens de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle op 19 mei 2018.
Getty Images

'Kanker van de geest'

Begin dit jaar onthulde Middleton jarenlang last te hebben gehad van problemen met zijn geestelijke gezondheid, en beschrijft hij depressie onder meer als 'kanker van de geest'. In een emotioneel essay gepubliceerd in Daily Mail, sprak hij openlijk over zijn strijd tegen depressie. Als echte hondenliefhebber - James heeft er zelf zes (!) - is hij onder andere ambassadeur van de organisatie Pets As Therapy om mensen met mentale gezondheidsproblemen te helpen. Zijn zus Kate Middleton motiveerde James om zijn verhaal te doen aan Heads Together, de organisatie die zich inzet voor mental health problemen. Ook prins William en prins Harry zetten zich in voor de organisatie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws